05-10-2008, 22:37
|
|
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
akmerter Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
COK KOMİKSİNİZ BURDA BEN SİYASİ PARTİNİN REKLAMI YAPMIYORUN AKP DEGİLİM HAYATIMDA HİC BİSEYDEN BU KADAR NEFERT ETMEDİM BEN CHPLİYİM SOLCUYUM KATI KEMALİSTİM İNADINA SOL
|
bende akpli değilim :-* asıl komik olan sizsiniz kimse size zorla gel akforuma üye ol demedi yada kimse size akp ye oy verinde demedi. yada kimse sizi niye akp ye oy vermedinde demedi? tabi chpye oy vermek bu senin en doğal hakkın solcu olmakta davanı çok sevmekte en doğal hakkın ama komik olan bir kerede değil bir çok kere bunu feryat etmeniz hadi onuda es geçtim nefretinizi kusmanız. ben akpli değilim ama burdaki insanlara nefret duymuyorum. sizede duymuyorum çünkü onlarda sizde öncelikle insansınız siyasi görüşünüz ne olursa olsun. YARADILANI SEVERİZ YARADANDAR ÖTÜRÜ. kin nefret hırs gibi duygular hiçbir zaman karşısındakine zarar vermez insanın kendine zarar verir.SAYGILARIMLA.... :-*
|
BİZ NEFRET DOKMUYORUZ BURDA EN İYİ SİYASET YAPAN KİM SORUSUNA DENİZ BAYKAL DEDİGİM İCİN İKİ KERE SİLİNDİ SİZE GORUSLERİNİZ İCİN BURDAYIM AMA ASLA BENİMSEMİYORUM BEN KATI KEMALİST SOLCU BİNSANIM SİZİN NE KADAR DEMOKRAT OLDUGUNUZ GORUYUORUM DUSUNCEM YUZUNDEN 2 KERE MESAJIM SİLİNDİ
|
bende bu Konuda akp liderlerinden başka kişilere en iyi siyasetci dediğim mesajlarım var ama benimkiler silinmedi neden acaba? sakın uslup meselesi olmasın :-X
|
oyle bisey yok yonetimin kemaliste solcuya deniz byakl alerjisi var siz kim dediniz ona baglı
|
yönetimi savuncak değilim ama sitede Kemalist59 diye bir abimiz var oda çok değerli bir abimiz ve şimdiye kadar uyarı bile almadı. bende kendisine saygı duyuyorum neden saygı duyuyorum çünkü kendi görüşünü yani kemalizmi savunurken çok saygılı hatta sitedeki birçok kişi tarafından seviliyor. sizi kırmak istemem ama daha yumuşak bir uslupla inanın bana kendi düşüncelerinizi daha iyi savunursunuz ve daha etkili olursunuz. SAYGILARIMLA.... :-*
|
|
|