|
***Mayıs Ayı İçin ''En''ler Başlamıştır***
En İyi Aktif Üye: Turkiye icin Akparti, politikaci, akkparti, KaraEsref, eddie, Benide_Kapatin, Bade_Esna, oturanboga, futuvvet, caglar, akmehmet, Nazende, dildade, ha_lee, Dus Sokagi Sakini (tolay), akgenclik56, Finduk_GUseli, Abrek, angelep, Dolunay_Kadim, Kamusalmiss, Kemalist59, murat kurt, merve, Mau_95, Golge, ummu seleme, ozgurtutsak , aksavasci, Hudaverdi, Enfal, Alemdar, nusret, Ayse_Berra, Black_Metal, sumeyra, hifz-i lisan, ethemkara1, , , , , ,
En İyi Yardımsever Üye:Tüm forum
En İyi Ciddi Üye:necip fazıl
En İyi Şair Üye:ayşe_berra
En İyi Çok Rastladığınız Üye: Turkiye icin Akparti, politikaci, akkparti, KaraEsref, eddie, Benide_Kapatin, Bade_Esna, oturanboga, futuvvet, caglar, akmehmet, Nazende, dildade, ha_lee,, akgenclik56, Finduk_GUseli, Abrek,, Dolunay_Kadim, , murat kurt, merve, Mau_95, , ummu seleme, , aksavasci, Hudaverdi, Enfal, Alemdar, nusret, Ayse_Berra, Black_Metal, sumeyra, hifz-i lisan, ethemkara1, , , , ,
,En İyi Sevdiğiniz Üye: butun forum
En İyi Fanatik Üye:akkparti-türkiye için ak parti
En İyi Tatlı Başbelası üye:
En İyi Geveze Üye:
En İyi Karizmatik Üye:ben
En İyi Kibar Üye:
En Kaba Üye:
En İyi Komik Üye:
En İyi Daimi Üye: Turkiye icin Akparti, politikaci, akkparti, , eddie, Benide_Kapatin, Bade_Esna, oturanboga, futuvvet,, akmehmet, Nazende, dildade, akgenclik56, Finduk_GUseli, Abrek, angelep, Dolunay_Kadim,, murat kurt, merve, Mau_95,, ummu seleme, , aksavasci, Hudaverdi, Enfal, Alemdar, nusret, Ayse_Berra, Black_Metal, sumeyra, hifz-i lisan, ethemkara1, , , , , ,
En İyi Yavaş Paylaşım Üye:
En İyi Sevilen Üye:dolunay_kadim _dildade_duyguseli-bir başka-türkye için akparti-ummu seleme-politikacı-tayipleyiz- enfal-acizane44
En İyi Sinirli Üye:
En İyi Kültürlü Üye:tayyipleyiz
En İyi Sabırlı Üye:Dolunay_kadim
En İyi Sakin Üye:Esra ÖZDEMİR
En İyi Bayan Üye:TÜM AKPARTİ BAYANLARI
En İyi Erkek Üye:TÜM AKPARTİ BEYLERİ
En İyi İmza:
En İyi Nick:
En İyi Efendi Üye:ben
En Muhalefet üye:
En Bilimsel üye:En Tekrarcı üye:
En iyi en küçük üye:politikacı