Alıntı:
Ne projesi ne girişimciliği Sn Yalçın ... Çin malına denetlemeyi kaldırın ondan sonrada girişimcilik diyin , proje diyin ... Ülkenin ürettiğini baltalıyorlar siz ne diyorsunuz ...
İnsanlar illa maliyet düşürücü projemi üretecek ve bunun yanısıra gidecek genel müdüre sunum yapacak , herkez bu şekilde iş bulmaya mecburmu yani ...
Hey arkadaş ya ...
bence hikayeyi yanlış yorumlamışsın.. yalçın abinin kastı biraz da kendimizin bişeyler yapması gerektiği.. belki de ben yanlış yorumladım
|
Tamam bende o şekilde yorumladım , kendimiz yapalım çaba gösterelim işin bize gelmesini beklemeyelim ... Tamam böyle anladım ama bu ortamın sağlandığına eminmisin , kaç kişi var tanıdığım kendi projelerini ürettiler , iş kurdular ama patladılar ...
Çin malına denetlemeyi kaldırmak hangi akla hizmet eder anlamam. Romanyada , Türkiyede ayakabı fabrikası olan adamlar battı , çay içecek paraları kalmadı. Türkiyede iş yapamayınca Afganistana giden ancak orada ihale alabilen arkadaşım var ve şirketleri zamanında STFA nın arkasından 2. büyük inşaat şirketiydi. Bunlar battı bunlar ... ve bunlar benim tanıdıklarım sadece... yapmayın arkadaşlar böyle ...