05-12-2008, 18:57
|
|
|
AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz?
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat_ Nickli Üyeden Alıntı
Ben öyle düşünmüyorum. Liberalizm günümüzde ihtiyaçlara cevap veren tek düşünce. Çoğunluğu Müslüman bahane bence. İçki konusunda isteyen içer, istemeyen içmez. Buna kimse karışamaz. İçki yasaklarına karşıyım. AKP li belediyelerde uygulanan içki yasağı çok yanlış.
Eşcinsellere hak verilmesinden yanayım. Bence eşcinsellerin evlenmeleri serbest olmalıdır. Eroin konusunda yine aynı şekilde serbest olmalıdır. Örneğin Hollanda uyuşturucu maddeler eczanelerde bile satılır. Yasaklar cazip gelir. Yasaklarla bir yere varamayız.
|
Bir sürü özgürlükten bahsedip hata ve hatta şeriat ,türban gibi konularda bile yumuşak tavırlar sergileyip hoş görünüp prim yapmaya kalkdıktan sonra kendi ucube özgürlüklerinizi de piyasaya sürüp ne ahlakın ne dinin ne türbanın nede şeriatın darma dağın olacağı bir sistemle ülke yönetmeye talip
olursunuz.%47 ye bile zor inanılan bir ülkede size sıra gelinceye kadar kıyametin kopacağından şüphem olmadığı için bu yönden pek fazlada korku çekmediğimi söyleyebilirim.
|
Kardeş başörtüsü konusunda Mhp'nin tavrıyla liberallerin tavrını karşılaştırmıyorum bile.
Deniz Bölükbaşı söylediğinde ciddiyse senin burda başörtüsü konusunu ağzına bile almaman lazım.
Eğer Bölükbaşı doğruysa Liberal kanat başörtüsü konusunda sizden otuz kat daha "Türk"çe tavır sergilemiş demektir. Türk demek mert demektir ya ;)
Aynı şey Ergenekon gibi çeteler üzerindeki üç maymuncu tavrınızda da geçerli. Hiçbiriniz Liberaller kadar cesur olamıyorsunuz. Belki siyasi çıkarlarınız zedeleniyor ama partinizden biraz mertlik istemek suç değil herhalde? Bence bu konuları fazla karıştırmayın Mhp'li olarak ;)
|
|
|