Alıntı:
akmerter Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Utanmadan karadeniz sahil yolu şehir geçişine "atatürk bulvarı" yazmıştı trabzon belediyesi amblemiyle....
|
Tekrar yorumluyorum belki arkadaşada yol gösterici olur , İnşallah "Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmış olması"dır CHP li belediye başkanının utanması gereken şey ...
Yani AKP hükümetinin yaptığı icraatı neden AKP nin amblemi olan ampul amblemi veya amblemsiz yazmak yerine Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmışlar diye kızmıştır arkadaş ...
|
chpnin trabzona bir katkısı yok halktan beğenmiyor, ak parti gelirse belki trabzonda büyük bir değişim yaşanır, ben bu belediye seçimlerinde trabzonda ak parti ile mhp büyük bir şekilde çekişme içine gireceği kesindir trabzonda çok ülkücü gençlik var benim dikkatimi çekende bu oldu...
|
EGER OYLEYSE AKP NİYE HALKI DAGITIGI YARDIMLARIN USTUNU REKLAMINI YAPIYOR CEVAPLAYIN
|
ak parti reklam yapıyorsa diğerleride yapsın, eskiden siyasetçiler bana oyunuzu verin sizi ev sahibi yapayım diye milleten oy avcılığı yapmadılar mı, şuan chp ATATÜRK ve laiklik üzerinden siyaset yapıyor, bu ülke için iş yapmıyor, ak parti ile chp bir kıyasla bakalım hangi hükümetler geldide bu ülke için icraat yapmıştır söylermisin...
;)