Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 23:11   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart ***Mayıs Ayı İçin ''En''ler Başlamıştır***
En İyi Aktif Üye:Hüdaverdi,Yeniden,Lügat,Nusret,Ayşe_Berra,Ümmü seleme,Demokrat,Turkiye icin Akparti, politikaci, akkparti, KaraEsref, eddie,Kemalist59,sumeyra,Acizane44, hifz-i lisan,tayyipleyiz,abrek,hasretim......
En İyi Yardımsever Üye:Dolunay Kadim,Nusret,Necip Fazıl..
En İyi Ciddi Üye:Necip Fazıl,Lügat,Benide Kapatın..
En İyi Şair Üye:Ayşe Berra,Dolunay Kadim,Sümeyra ve Nazende..
En İyi Çok Rastladığınız Üye:Nusret, Ayse_Berra,hifz-i lisan, Turkiye icin Akparti, politikaci, akkparti, KaraEsref, eddie,Hudaverdi,Birbaşka,Finduk_GUseli,Enfal,Kemal ist59,kamusalmışş..
En İyi Sevdiğiniz Üye:Anatolia,Ümitli bekleyiş,İsmihan,Sümeyra,Ayşe Berra,Ravza Rüveyda,Nusret,Dolunay Kadim,Yavuz Ertürk,Dildade,Lügat,Necip Fazıl,Oğuzdesouza, Ümmü seleme,Eddie,Aksa_34,aksavaşçı,Parabol,Nazende,Fey za,Ak_kelebek...
En İyi Fanatik Üye:RdönmezS,Hüdaverdi,Aksa_34..
En İyi Tatlı Başbelası üye:Anatolia,Sümeyra,Oğuzdesouza..
En İyi Geveze Üye:Sümeyra.. tatlı gevezelerden ama..
En İyi Karizmatik Üye:Aksa_34,Dolunay Kadim,Nusret,Yavuz Ertürk.. 8)
En İyi Kibar Üye:Düş Sokağı Sakini..
En Kaba Üye:Düş sokağı sakini..
En İyi Komik Üye:Eddie,Aksa_34..
En İyi Daimi Üye:Abdullah Kaç,Esra Özdemir, Dolunay Kadim..
En İyi Hızlı Paylaşım Üye:kimseyi pc başında ne hızda yazdığını göremediğim ve saçma bulduğum için cevap yok.. ;)
En İyi Yavaş Paylaşım Üye:kimseyi pc başında ne hızda yazdığını göremediğim ve saçma bulduğum için cevap yok.. ;)
En İyi Paylaşımcı Üye:Gölge,Dildade,Nusret,Benide kapatın..
En İyi Sevilen Üye:Başkalarını bilmiyorum ama ben herkezi Allah için seviyorum..
En İyi Sevimli Üye:Eddie,Anatolia,Ümitli bekleyiş,İsmihan,Feyza..
En İyi Sinirli Üye:Feyza(ymış) :D
En İyi Kültürlü Üye:Lügat,Necip Fazıl,Engineer,Yeniden,Demokrat,Dolunay Kadim,Benide Kapatın..
En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim.. :
En İyi Sakin Üye:Enfal,Ha_lee,Kardelen,Hıfz-ı Lisan..
En İyi Bayan Üye:Eddie,Esra_özdemir,Berika,Ak Saliha,Kamusalmışş,Yeniden,Parabol,Suskun_prenses, Efser,Sümeyra,Ak_kelebek,İsmihan,Ayşe_Berra,Ravza_ Rüveyda,
Dildade,Nazende,Anatolia,Ümitli Bekleyiş,Ümmü_seleme,Vuslata hasret,Enfal,angelep,Bade_Esna,Hıfz-ı Lisan,Merve,hasretim,oturanboga,Ha_lee,Kardelen,Fe ride,Feyza..
En İyi Erkek Üye:Black_metal,Aksa_34,Düş Sokağı Sakini,Jonathan749,Lügat,Dolunay Kadim,Benide kapatın,Nusret,Sadeceali,ahmike,RdönmezS,aksavaşçı ,oğuzdesouza,engineer,demokrat,Yavuz sultan selim,Yalçın,Alemdar,Gölge,Mau_95..
En İyi İmza:Yeniden.. O fırsat düşkünü zalim elleri kendine uzak tut uzak.. :-*
En İyi Nick:Aslan Mashadov,Gölge..
En İyi Efendi Üye:Lügat,Necip fazıl,aksavaşçı,Jonathan749,Nusret..
En Muhalefet üye:ümmü_seleme,kemalist59..
En Bilimsel üye:Lügat,Benide kapatın,Engineer,Şehremini..
En Tekrarcı üye:fütüvvet,akmehmet..
En iyi en küçük üye:oğuzdesouza,çilik..
En Çok istekte Bulunan Üye: :-X
En iyi dj:Hepsi süper ama anatolia bir başkaydı..Gitti uyus
En cimri üye:Nusret ve Dolunay kadim ve Ümitli bekleyiş ve Demokrat.. :
En farklı üye:Eddie..
En samimiyetsiz bulduğum üye:akmehmet..
En dobra ve açık sözlü,lafını esirgemeyen üye:öztürks,hüdaverdi,Demokrat,alemdar..
En saygılı ve samimi üye:ha_lee,kardelen,gönülden,Gölge..
En kararsız üye:milli_mücahide.. ;)
Her şeyi yanlış anlayan üye:Özgün_genç,Dolunay kadim..(başkanım kızmayın ben açık sözlü bir üyeyim.. )
En seviyeli muhalefet üye:Kemalist59..
En atmasyon ve yalancı üyeler:nihal 1990,bafrali mehmet,ceyhanlı..(iki yüzlü olmanın,kardeşi kardeşe kırdırıp fitne yapmanın alemi yok..Mert olun,adam olun..!!)

Yazarken çok düşündüm..Unuttuklarımın olduğunu zannetmiyorum..Her ay belirtiyorum yine belirtmeden geçemedim..Bu enleri bazı arkadaşlarımızın gözüne şirin görünmek,yada sırf arkadaşımız olduğu için değil hakettiği için oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum..Enlerimizi yazarken aktifliğine,yorumlarına hal ve hareketlerine göre değerlendirelim arkadaşlar..Yakın arkadaşımız diye,kimse alınıp kırılmasın diye her önüne gelen üyeyi yazarsak Enleri oluşturmanın hiç biri anlamı kalmaz diye düşünüyorum..Enlerinde yer veren arkadaşlarımdanda Allah razı olsun..Hepinizi Allah için çok seviyorum.. :-*

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder