05-13-2008, 02:39
|
|
|
Gucumuzu almamiz gereken yeri mi sasirdik?
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Tartşma değil sohbet adı daha uygun.
|
O halde sanırım yanlış yere açılmış konu..Ben mi yanlış görüyorum.. ;)
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Dini konularda bildiklerimizi açıklamak,bunlardan konuşmanın nesi yanlış?
Allahtan bahsetmeyeceksek kimden bahsedeceğiz?
Dinde sence bence yoktur.Ama senin bildiğini ben bilmem,benim bildiğimi sen bilmezsin.
Doğruyu öğrenmek için paylaşmanın yanlışı yoktur.
Zamanımızda insanlara yanlışlar doğru olarak aktarılmak isteniyor.
Bilen arkadaşlar araştırmalarını,bizlere öğretsin.
Bilmeyenler de bildiğini söylesin.
Bilmediği anlaşılsın.
Ben bu yazılarda küfür görmedim.
Ne ise yazarsanız memnun oluruz.
Hem de küfürde olan kimse onu uyaran olur.
|
Allah'tan her yerde bahsedebilirz..Ona sözümüz yok..Senin bildiğin hadi yanlışsa benim işime yaramaz güzel kardeşim..Ben bundan nasıl emin olabilirim.. Biz ictihad ehli alimler değiliz..Herkesin söylediği bir olmaz..Bu soruların cevabını öğrenmek gerekiyorsa Kurandan öğrenin o halde..Madem ilimden daha önemli Kuran okumak o halde burda yaptığımız ne..?Birbirimizin ilminden faydalanmıyormuyuz.. ;) Madem karşısınız o halde Kuranı Kerimden faydalanın..Bu konuyu görüp yorum yazan arkadaşlrın hepsi hoca değilki sözlerine itibar edelim..Benim sözüme biri destek verir,biri vermez..Bu doğru olur mu..? Elbette müslüman müslüman kardeşine bildiklerini öğretecek,anlatacak..Bunun adınada ilim diyoruz zaten..Başkalarından kitaplardan büyüklerden öğrenmek,faydalanmak ilimdir.. :-* Eee sizde madem ilimden önce Kuran var diyorsunuz geçin bu konuyu..Kurandan öğrenin.. :-* yoksa birbirimizden faydalanmak güzeldir..Buna asla karşı gelmem.. ;)
|
|
|