05-13-2008, 03:47
|
|
|
|
AK Parti’ de damat olmak varmış !
Alıntı:
|
cartman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
İsim ne olursa olsun bulunulan konum değişir belki, Başbakanlık olmaz, belediyeler olur ama yapılanlar değişmiyor.
Konya Büyükşehir Belediyesinde mesela hala saadetli adamlar var. Bundan önceki saygıdeğer saadetli başkanımız senelerce doldurmadık adam bırakmadı belediyelere. Şuanki başkan Ak Partiden geldi herkesin beklediği kendi adamlarını yerine koymasıydı ama olmadı. İşlerinin ehli diye hala saadet tabanı var belediyede. 4 sene fiili çalıştım teşkilatta en çok yakınılan konulardan biri bu oldu herkes tarafından. -ki bence haklı olarak. Ben emek vermişsem, gönül vermişsem birde işimde bir şeyler yapabilecek düzeyde isem neden bir yerlere gelmek istemeyeyim ki. Buda bazı şeylerin doğal sonucu...
|
Kardes senın ıcın bırsey demedım kı :-[ ama senı bu emegınden bu birikiminden dolayı degılde sadece akraba olmandan oturu hak etmedıgın bır yere gorevlendırılmene razı olabılırmıydın :-X karsı oldugum nokta buydu yanı bılınclı kadrolasma istiyorum dogru ınsan calıcak ınsan olsun amcam ablam olmasın :-*
|
Ben size yorum yapmamıştım aslında genel olarak. Tabiki sırf dayım oldugu için bir yerlere gelmek istemem. Bu da olayın biraz vicdani boyutu bence.
|
|
|