05-14-2008, 04:15
|
|
|
Milli gazetenin reklam rötüşü
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadarına pes. Ben reklamcı firmanın yerinde olsam Milli Gazete denen gerici gazeteye dava açardım. Kadınların bacağı gözükünce ne oluyorsa artık? ne mi oluyor bir takim capiklarin gözleri kamasiyor Bayanlar açıldıkça güzelleşiyor. önemli olan güzellik ciplaklikta degil gönül dedir Tabii bunu Milli Gazetecilere, Adnan Hocacılara anlatmak zor. ne anlatacaksin be herif Yaptıkları tek şey şekilcilik. Sana ne kadının bir yeri açıksa. Size mi kaldı? evet bize kaldi Türkiye yüzde 90 Müslüman olan bir ülke, burasi Namusuzlugu normal ciplakligi güzellik olarak gören medeniyetin insanlari degiliz eger isine gelmiyorsa ceker gidersin senin benimsedigin medeniyeti uygulayan devletlere
Yazıklar olsun böyle gerici, çağdışı zihniyete.senin savundugun ciplaklik Cagdaslikca o zaman gericiligi tersih ederim Siz böyle yaptıkça Kemalist'ten daha çok laikçileşiyorum. Normal insanı bile çileden çıkarıyorsunuz.Hangi normal insanlari ciplakligi güzellik olarak gören ve Resimdeki Bayanlarin ayaklarina bakarak agzi sulanan capiklari kast ediyorsan istedigi kadar cileden ciksinlar Kardeşim işiniz gücünüz yok mu? Yeter yaydığınız bu gericilik.Bana bak bay gerici yobaz gözlerin körmü Bayanlari Reklam araci olarak görenler gibi cagdas olmaktansa yobazlik sereftir
|
|
|
|