Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-14-2008, 19:24   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Arap ülkelerine yazıklar olsun
Valla bayram olarak kutluyorlar mı bilmem ama son dönemde bazı arap ülkelerinin bakanlarının açıklaması 'geçtiğimizde yaptığımızayıptan utanıyoruz' diye açıklamalarda bulunuyorlar :-* Onlar geçtim,hala arap halkı Türkiye'den yardım bekliyorlar,güveniyorlar herşeye rağmen.Geçenlerde bir programda yaşlı bir amcanın 'osmanlı varken burada huzur vardır.Ne zaman osmanlı gitti kan gölü oluşmaya başladı,Türkiye eminim bir gün yardım edecek' diyordu.Sadece o yaşlı amca değil,düşmanla çatşırken dahi ellerinde Türk bayrağı olanlara rast geldi muhabir ve kameraman.Kale yıkılmış vs. olmuş.O kalenin yıkılma haberi olamsaydı bizim o kaleden haberimiz olur muydu ? Daha biz bilmiyoruz,sahip çıkmıyoruz,yıkıldıktan sonra behsetmek komik kaçar.Kale yıkılırken taşlarına numara verildiğini ve tekrar yapılacağını hatırlıyorum ama yapılmasada olur pek önemi yok :-*

İran zaten savaşın içinde.Hatırlarsan Güneydoğnun bir ilinde devrilen trende füzeler,silahlar ortaya çıkmıştı.İran'a ait bir tren.Bu silahlar yanılmıyorsam ya Suriye'ye gidiyordu ya da Lübnan'a.Mücahidlerin yol olarak İran'ı kullanıyorlar.İran bir çok askerini Lübnan'a yollamıştı geçen yıl.Büyük silah yardımları yapmıştı.Destek verenden destek istemeleri garip kaçar :-*

Bazı sütü bozuk arap ülkeleri var.Allah bildiği gibi yapsın onları.