05-15-2008, 01:40
|
|
|
Ülkü Ocakları birer birer kapatılıyor.
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Fethullah Gülen gerici değil diyerek adamı ilerici yapamazsınız. Gericinin ağababasıdır kendisidir. ABD bile ürktü kendisinden. Yakında Türkiyeye postalayacak. İşimiz yok bir de onla uğraşacağız
|
bir an mhp nin hamaset dolu cümlelerinden birini okuyorum sandım
neden 'gericinin ağababası' olduğunu anlatır mısın? ama önce şuradan başla 'gerici' nedir? cevabın dindarsa zaten hiç zahmet etme evvelallah hepimiz gericiyiz ;)
milliyetçiliğe gelince daha önce bir başlıkta yazmıştım:milliyetçilik lafla olmuyor...
Akparti türki cumhuriyetlerle ticareti geliştirip, tekrar görüşen, ülkemizi ileriye götürüp dünyada 'itibar' kazandıran bir partidir! gerçek milliyetçilik odur!
ha kafatası milliyetçiliği diyorsan en alası mhpdir!!!
|
Gericilikten kastım tabii ki dindarlık değil. Fethullah Gülen, Ilımlı İslam devleti kurmak istiyor. Hatta bir sözünde, kadrolara yavaş yavaş sızın diye bir emir veriyor müritlerine. Emniyette ne kadar kadrolaştığını öğrenmek istiyorsan, Necip Hablemitoğlunun Köstebek kitabını tavsiye ediyorum.
Fethullah Gülenin beğendiğim yönleri, dinler arası diyalog yapması. İkinci beğendiğim yönü ılımlı Müslüman olması. Üçüncü beğendiğim yönü faşizm yapmaması. Ümmetçi değilim ama ümmetçilerin faşizm karşıtı yönleri iyi.
|
|
|