Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gözlerini kapat ve 6-7 sene önceki türkiye'nin içte ve dıştaki halini düşün...eminim ki farkı farkedeceksin !!!
|
baktım ve hatırladığım kadarıyla aşağıdakiler bizimdi o dönem ...
"müşteri gelsin pijamayla çıkarım" dedi ya Sn Unakıtan , tabii evinin altındaki bakkalı işletiyor ya ....
Sümerbank - İngilizlere
Seka - yunan
Şeker fabrikaları - israil
tekel - israil
petkim - amerika
tüpraş - amerika
telekom - amerika
limanlar - yunan
Bunlar için "kar yapmayan işletmelerimizi satıyoruz" dediler , alanlara bakınca o işletmenin potansiyeli olduğu gün gibi ortada ...
6 senelik tek başına iktidar işletemezmiydi bunları ?
bu ülke her borcunu millettenmi çıkaracak ?
hiçmi kendi değerlerinden kazandıklarıyla borç ödemeyecek ?
|
Gözleri vardır görmezler, kulakları vardır işitmezler, dilleri vardır doğruyu söylemezler...
Birde ben ekleyeyim elleri vardır doğruyu yazmazlar...
Bak arkadaşım en basitinden Türktelekom hakkında bilgi vereyim. En çok bunu kullanırlar çünkü.
1- Adamlar özelleştirildikten sonra internette bir ucuzlama oldu.
2- Şuan Türktelekom reklamlarını görüyorsun-En basiti bu örnek olarak çünkü özelleştirilen şirkete bir hız geliyor daha gelişiyor daha teknolojik oluyor daha iyi hizmet veriyor. Ülke daha çok kalkınıyor...
3- En basit bir örnek daha: Türktelekom görüntülü sohbete geçiyor be kardeşim...
Özelleştirmeyle ilgili bir sorunun varsa. Belgelendirme bölümündeki belgelendirmelerimizi inceleyiniz.
Bir sorunuz varsa sorun. Arkadaşlar yanıtlar... Sitemde sorunvar onu çözmeye çalışıyorum...