Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-16-2008, 16:22   #11
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Euro Diesel ile Benzin fiyatının aynı olmasını protesto ediyorum
Alıntı:
yahu arkadaş sana cevap vermekten diğer konulara vakit kalmıyor hadi başlayalım ;
Sen yine iyisin ben size cevap vermekten iş yapamıyorum ... E hadi bende başlıyım sen başlamışken ...

Alıntı:
1) yukarıda ki yazdıklarından 3'te 2'sinin borçları halkın vergilerinden karşılanıyordu.bu kadar kurumu devlet eliyle düzeltmek kolay mı sanıyorsun onca alanda yetişmiş insana ihtiyaç varken hükümet üç-beş kuruş kazanacagım diye bunlara özel adam mı yetiştirsin

Yahu hükümetin görevi nedir ... yan gelip yatmakmıdır ... 6 senedir tek başına iktidarsın ... yapacaksın tabi bunları , özel adamsa özel adam , eğitimse eğitim ... ne demek yani şimdi senin dediğin ... olurmu böyle bir yaklaşım ya.

Alıntı:
2)alan firmalar sırtına yüklenip gitmiyorlar ya fabrikaları yine vergilerini bize ödüyorlar yine bizim insanımız çalışıyor ve insablar artık hizmet alıyor !!! sen düşünebilirmiydin internetin bu kadar yaygınlaşacagını !!!
yine aynı yorumu yapacağım ama napayım anlamıyorsunuz ... sen hükümet değilmisin , normalde bunları yapması gereken sen değilmisin ?

Alıntı:
3) olaya sadece özelleştirme gözüyle bakmayalım istersen !! ülkemizin devletler muvazenesindeki yerine bir bakın isterseniz nerelerden nerelere geldi...dünyanın ilk 10 ekonomisine giriyoruz...geniş açıyla bakmak faydamıza olur kanaatindeyim...
Dünaynın ilk 10 ekonomisimi ? buna çocuklar inanmaz hadi inandık diyelim dünyanın 10 ülkesi zengin refah düzeyde zaten ... dünyanın geri kalanıyla bu ülkeler arasında uçurumlar var ve biz diğer ülkelere dahiliz arkadaşım ...

Alıntı:
Ricopaşa güzel kardeşim , ülkeye yapılan hizmetleri görmemede çok ısrar ediyorsun ama hayat sadece senin gözlerinin ve hislerinin sezinleyebildikleri ile sabit değil , bu kadar ısrarın arabandaki benzinin litresi ise emin ol seni alpetin kampanyasına dahil etip deponu bir sene bedava doldurtucam
Eyvallah Yalçın arkadaş ... Israr değil doğrular , 100 YTL lik yakıt aldığında yakıta ödediğin para 50 küsür ytl geri kalanı vergi ...

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla