Alıntı:
yahu arkadaş sana cevap vermekten diğer konulara vakit kalmıyor hadi başlayalım ;
|
Sen yine iyisin ben size cevap vermekten iş yapamıyorum ... E hadi bende başlıyım sen başlamışken ...
Alıntı:
1) yukarıda ki yazdıklarından 3'te 2'sinin borçları halkın vergilerinden karşılanıyordu.bu kadar kurumu devlet eliyle düzeltmek kolay mı sanıyorsun onca alanda yetişmiş insana ihtiyaç varken hükümet üç-beş kuruş kazanacagım diye bunlara özel adam mı yetiştirsin
|
Yahu hükümetin görevi nedir ... yan gelip yatmakmıdır ... 6 senedir tek başına iktidarsın ... yapacaksın tabi bunları , özel adamsa özel adam , eğitimse eğitim ... ne demek yani şimdi senin dediğin ... olurmu böyle bir yaklaşım ya.
Alıntı:
2)alan firmalar sırtına yüklenip gitmiyorlar ya fabrikaları yine vergilerini bize ödüyorlar yine bizim insanımız çalışıyor ve insablar artık hizmet alıyor !!! sen düşünebilirmiydin internetin bu kadar yaygınlaşacagını !!!
|
yine aynı yorumu yapacağım ama napayım anlamıyorsunuz ... sen hükümet değilmisin , normalde bunları yapması gereken sen değilmisin ?
Alıntı:
3) olaya sadece özelleştirme gözüyle bakmayalım istersen !! ülkemizin devletler muvazenesindeki yerine bir bakın isterseniz nerelerden nerelere geldi...dünyanın ilk 10 ekonomisine giriyoruz...geniş açıyla bakmak faydamıza olur kanaatindeyim...
|
Dünaynın ilk 10 ekonomisimi ? buna çocuklar inanmaz hadi inandık diyelim dünyanın 10 ülkesi zengin refah düzeyde zaten ... dünyanın geri kalanıyla bu ülkeler arasında uçurumlar var ve biz diğer ülkelere dahiliz arkadaşım ...
Alıntı:
Ricopaşa güzel kardeşim , ülkeye yapılan hizmetleri görmemede çok ısrar ediyorsun ama hayat sadece senin gözlerinin ve hislerinin sezinleyebildikleri ile sabit değil , bu kadar ısrarın arabandaki benzinin litresi ise emin ol seni alpetin kampanyasına dahil etip deponu bir sene bedava doldurtucam
|
Eyvallah Yalçın arkadaş ... Israr değil doğrular , 100 YTL lik yakıt aldığında yakıta ödediğin para 50 küsür ytl geri kalanı vergi ...