Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-16-2008, 22:46   #29
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Euro Diesel ile Benzin fiyatının aynı olmasını protesto ediyorum
Alıntı:
yasinarslanpay Nickli Üyeden Alıntı
Bende bu kadar uzun yazınca yavv dedim ne uzun yazıyor Anayasayı tekrar mı yazıyormu ne yapıyor dedim evet burası fikir meydanı ama gelip öyle desteksiz desteksiz onu bunu eleştiri muhalifet yapma yeri değil cevap yazarım onuda senden izin almam boş mavra yapma klavye tuşlarına yazık senin klavye tuşlarını düşündüğümden değil ondan klavye tuşlarımıda hükümet eskitti dersin diye yazıyorum . Etmiyorsundur buna eminim imzana koy turan saçmalıklarını etmiyorsundur doğru .Nedir kardeşim Amerika çizince bişey yok sen alenen yok misak-ı milii yok turan'ı çiz koy yapmayın yav yapmayın neyinize yetmiyor. 26-45 36-42 paralelleri.
ilk olarak yazımın geç gelmesinin sebebi siteye erişimde bazı problemler yaşadım.dns ayarlarımı değiştirerek tekrar bağlanabildim.ayrıca senin gibi anlamak için on kez arka arkaya okumayı gerektiren virgülsüz yazılar yazmamaya gayret ediyorum.

saçmalık dediğin TURAN ülküsü hakkında sana bir nutuk çekerdim ama sen zaten böyle büyük ülkülere sahip olamayacak kadar küçük düşünüyorsun.burda ikili tartışmalara girmek gereksiz.itici oluyor.

senin amacın burda ülke problmlerini tartışmak değil,insanlara laf sokarak onları küçük düşürmeye çalışmak.biz burda akaryakıta yapılan zamları konuşuyoruz.muhabbeti manipüle ediyosun.
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla