Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-17-2008, 11:49   #33
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Euro Diesel ile Benzin fiyatının aynı olmasını protesto ediyorum
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı

evet bütün dünyada benzin fiyatları almış başını yürümüş.ne hikmetse en çokta TÜRKİYE de yürümüş.

ondan sonra niye cari açık fazla.niye biz pirinç sıkıntısı çekiyoruz.niye tarım ürünleri ithal eden bir ülke haline geldik, diye ağlamaya devam ederiz.

ağlamaya mahkumuz.çünkü çiftçi nin mazotundan özel tüketim vergisi alıyoruz.çiftçi traktörle tarlaya gezmeye çıkıyo sanki.

seçmenin işi partiyi eleştirmektir.eleştirilere siper olmak değildir.onlar kendilerini savunurlar.takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçin.
bak güzel kardeşim bazı olaylar sandıgı gibi kolay olmuyor.benzin fiyatlarını hükümet absorbe etmeye calışıyor ancak elinden bu kadar geliyor.dünya da 4 katına cıkan benzin fiyatları ülkemizde 2 katına anca cıktı biraz insaflı konusmak gerekir.vergilerde ki %5 indirim bile 5 milyar dolar bütce acığı verdirir...dile kolay...
ayrıca çiftçiye verilen mazotun özel tüketim vergisinin kaldırılmasını bende istiyorum ve hükümetinde planları var bu konuda ancak biraz sabır,altyapısı oluşturulmadan bir işe başlanırsa yolda kalınır.sonra çiftçi mazotu alır baskalarına satar !!! tehlikeli bu işler,öyle ulu orta konusmayla olmuyor ...
prinç'ten dem vurmuşsun !! Birand'ın haberlerini izleyip burada konusma istersen çünkü sende onların yalan haberlerine alet olursun !!! demişsin yurtdısından gıda maddesi ithal ediyoruz !! devlet tarla mı sürsün , ekin mi eksin ?? düzde konusuyorsun...devlet zamanında 3 inek verdi çiftçiye 2'sini sattı birisini de kesti yedi çiftçi ... burası türkiye kolay olmuyor hiçbirşey !!!
muhakkak ki partiyi eleştirecegiz ancak insanların arasına tefrika sokmak için çabalamayacagız kardeşim.bbp'liin galiba tavsiyem o ki sn Muhsin YAZICIOGLU'nu örnek al ...adam akparti'yi eleştrirken dahi destekliyor..
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla