Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-17-2008, 15:18   #11
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Standart TV'de Sansür ?
Alıntı:
Turkiye icin Akparti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Geçenler'de TV'de Constantine adlı film yayınlandı.En sevdiğim ender filmlerden bir tanesidir.

DVD'de John Constantine ile Şaytanın karşılaştığı sahnede Şeytan ellerini John Constantine'nin içine sokup ciğerlerini çıkartıyordu.Tabi bu sahneyi TV'de sansürlemişler.Bir tek sansür filmi alt üst edebiliyor.

Kemal Sunal filmlerinde kullandığı ''eşşekoğul eşek'' lafını bile sansürlemişler.Özellikle buna baya kızıp ağzımı bozmuştum :-X

Bu tür sahneler sansürlenirken dizilerdeki tecavüz sahnelerini,sevişme sahnelerini neden sansürlemezler hala anlamış değilim. :-*

Tamamen katiliyorum..
Binbir gece gibi igrenc bir dizi varken kurtlar vadisi teroru sansurlemeri hangi akla hizmet bilmiyorum..
Binbirgece'de sansürlenecek ne var anlamadım? Ben izliyorum onu... Fakat kurtlar vadisinin 1 bölümünü dahi izlemem, izlemedim, izlemeyeceğimde. Fakat arkadaşlar bir olayı k. vadisinden alıntıyla anlatıyorlar RTUK bu konuda sansürleme yaptıysa iyi... Fakat yukarıdaki mesajlarada hak vermemek elde değil açık sacık sahneleri neden sansürlemezler ?