Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-17-2008, 15:21   #54
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart First Lady'nin türbanına taktı
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
1.Erbakan umrumda bile değil konunun iiçine nerden geldi.
2
.Ayetleri böyle yorumlamaya devam edersek(ki devlet bakanı mehmet aydın ben şu ayetten utanıyorum diye beyanat vermiş biridir hükümetimiz dediğin oluşumda.)kuranı baştan yazmaya başlayacağımız kesin..
3.Hayrunnisa gül benim için sıradan bir insan,onu geçersek yine de sokaktaki vatandaşımız böyle yaklaşarak kendini onun yerinde görüyor ve aslılanı terkedip modaya uyuyor eywallah banane.
4.Tyipleyiz adlı arkadaş yine söylüyorum herkes kuranı yorumlarsa herkes kendi mezhebini kurar.Tanrı kimi kime neye göre sorguya çekecek,Konu daha geniş ve sağlıklı bi şekilde ele alınıyor zaten daha da genişlerse serbest olacak..
5.Acaba bu apaçık ayetleri biz niye apaçık anlayamıyoruz bize o aklı vermedi mi yaratıcı??
Kusura bakma çıkmak zorunda kaldım ama şimdi cevap vereyim...

Erbakanı örnek vermemin sebebi eğer 90 yıldır Cumhuriyetle yönetilen ve bu anlayışla kavrulmuş bir halka birden şeriat hükümlerini örnek gösterirsen yada ülkenin başındakiler olarak bu anlayışta bir yönetici olursan o zaman gerçek bir birlik braberlik yaratamayabilir ve asıl bölücülüğü yapmış olabilirsin...
Yani yönetim şekli Cumhuriyet olan bir ülkede şeriat kanunlarından bahsedemeyiz...
Anlarsın umarın bu kısmı..!

Ayetleri yanlış yorumlamıyoruz hepimiz senin gibi düşünüyoruz en doğru kapanma şekli konusunda senle ayrı noktamız yok fakat demek istediğim ayetlerle yönetilmeye bir ülkede nasıl ayetlerin geçerli olabilecei bir yönetim düşünüyorsun?

Ayrıca Cumhurbaşkanının herhangi birinden farkı olmadığı konusu komikti gerçekten...İngiltere Kraliçesi madem öyle Gül tarafından değil sen ben tarafından kaşılansaydı..Cumhurbaşkanı Cumhuriyeti simgeler ;)

Ayetleri yanlış yorumlayan yok..Sadece herşeyin bir yeri ve zamanı var...