05-17-2008, 19:36
|
|
|
First Lady'nin türbanına taktı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadın milli değil ya ermeni midir nedir. Zaten başörtüsünden rahatsızlık duyanların % 85'ide öyle ;)
|
iste tipik bir haber okunmadan yada okundugu anlasilmadan yapilan yorum..Müjde Ar in basörtüden rahatsiz oldugunuz nasil anladin aksine o cogu programda herkesin kendi inancidir diyerek basörtüsünün serbest olmasindan yana tavir koymustur..
Önyargilarimiz oldugu sürece yikilacak cok tabu var!
|
Abi zaten peşin hükümlüyüz hep.Geçen aysun kayacıya tepki verirken ekranda herkes kahraman gözüyle bakıyordu müjdeye simdi niye isler değişti.Anlamak çok önemli.
|
kardes iste bende bundan yakiniyorum..bizler hep özgürlükten dem vuruyoruz ama bir kisinin elestirme hakkini bile cok agir ifadelerle elestirebiliyoruz..
Su konuya bak birisi bana izah edebilir mi müjde arin hayrunnisa gülün basindakini elestirmesiyle, eskiden oynadigi filmlerin alakasi nedir..
Biz hep basbakanimizi elestirenleri o eskiye sünger cekti, o gelisti, degisti derken kisileri gecmisiyle yargiliyor, kisilerin elestirme hakkina bile saygisizlik yapiyoruz..
Müjde ar ne yapmistirda birisi bana izah etsin kendi bakis acisiyla bayan gülün giyinimi elestirmistir, aysun gibi demokrasiyimi katletmis yada sayin gülü neden basörtü takiyor diye mi yargilamis!
|
çok çok hak verdim gerçekten bu konuda yanlışa düşüyoruz.eminim ben de yapıyorumdur.ama bence biz artık tutamıyoruz kendimizi hep dışlanan dindar insanlar oldu.rahatlamak gibi bişey yani... :-X
biz çok garip bir milletiz ya baksanıza tesettür konusunda bile birbirimize girdik sanırım tahammülsüzüz
|
|
|