05-18-2008, 10:41
|
|
|
Şeytan iki silah ile dindar insanları vurmaktadır !!! ....
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Yani bu kapı, çok özel durumlarda kullanılmak üzere açık bırakılmıştır. Bir de, kadınlar elbette kocalarını kıskanırlar. Dolayısıyla, bu kapı açık olursa, kocam üzerime başka kadın getirmesin diye kocasına son derece iyi davranır ve dolayısıyla mutlu bir evlilik meydana gelir. Zaten istenen ne ki? Günümüzde ailelerde olan huzursuzluğun baş sebeplerinden birisi, işte bu ikinci evlilik kapısının kapanmasıdır. Günümüz kadınları, üstlerine ikinci bir kadın gelme endişesi taşımadıklarından, kocalarına son derece kötü davranmakta, dolayısıyla, ailelerinde huzur da kalmamaktadır.
Bir gün hanımıma sordum: “Eğer senden memnun olmayınca ikinci bir hanım alma hakkım olsaydı ne yapardın?” Dedi ki: Seni asla üzecek hareket yapmazdım.
Sadece bu soru ve bu cevap bile, ikinci evlilik kapısının açık olmasının ne kadar gerekli olduğunu, kapamanın ise ailedeki huzuru nasıl dinamitlediğini göstermesi açısından yeterlidir.
Evet, Allah"ın açtığı ikinci evlilik kapısını kapayanlar, insanın bir nevi cenneti olan aileyi nasıl mahvettiklerini acaba fark edebiliyorlar mı?
|
Bu pencereden hiç bakmamıştım, paylaşım için teşekkürler..
|
|
|