Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-18-2008, 17:32   #6
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Euro Diesel ile Benzin fiyatının aynı olmasını protesto ediyorum
Çiftçinin durmu ile ilgili veya maliyetleri parametreleri ile ilgili detay bilgim yok , kabaca fiyatların aradaki süpekülatif manevralardan kaynaklandığını biliyorum. Çiftçinin maliyetlerini azaltması , kar marjını yükseltmesi ile ilgili ayarlamaların dışında benim söylediğim şey bunlardan biraz farklıydı.
Benim söylediğim şey dün arazi bakmaya gittiğimizde yemek yemek için köy lokantasına girdik ve beraber olduğumuz arkadaşların aralarında Amasya daki tarlalarından bu yıl kiminin para aldığı konuşuluyordu , hayda dedim ne parasıymış bu ? ... Dedilerki devletten aldığımız para ... haaa dedim devlet teşviği ... ne güzel , hoşuma gitti ... daha sonra konuşmalar uzadıkça baktımki tarlayla ilgilenen yok ... dedimki bu tarlayla ilgilenilmiyormu , yoo dediler yerini bile bilmiyoruz ... eee dedim ... devlet bu parayı neden veriyor ? adam demezmi "ilgilenmeyelim diye" ... o anda kopmuşum , açtım ağzımı yumdum gözümü artık ...

Tamam bu kanun Akp zamanında çıkmamış olabilir ama daha öncede dedim ya 6 yıllık tek başına iktidarsın düzeltemedinmi be kardeşim ...

Mantıklı bir açıklaması vardır yoktur ama benim mantığım almadı bu olayı ...
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla