Alıntı:
_BY_MILLIGORUS_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bu pravakatörün actigi konu tarafimca kilitlendi, bundan sonrada bunun gibilerin mesajlarina aninda müdahale edilecektir..
Elestirmek baska birseydir yalan, iftira ve camur atmak baska birseydir birde dindariz diye geciniyorlar ya ona kiziyorum!..
kopyala, yapistir zihniyetine sahip bu kisilikler kendi fikirlerini beyan edemeyecek kadar aciz kisiliklerdir..
Arkadas uyari puani almistir, pravakatörlüge devam ederse ömrü cok uzun sürmeyecektir!
|
Bak kardeş provakatörlük değil bu ben sana ıspat ederim diyorum kopyala yapıştır olmadığını vede kendi çalışmam olduğunu...
Ve o konuda ki yazılanların hepsi belgelidir...
Karlama çamur değildir kesinlikle acı gerçeklerdir... :-X
|
Senin gibi 100 lercesi geldi buraya hepsinin amaci senin gibi size göre gercek olan yalanlarla ak partiye leke sürmekti ancak geldikleri gibi gittiler!..
Cünkü sizler dindar gecinip iftira ve camur atmaktan cekinmeyen kisilersiniz..samimi degilsiniz bu nedenla halk size haddinizi öyle bir bildirdiki simdi nereye saldiracaginizi sasiriyorsunuz!..
Senin belge dediklerin milli gazete haberleri en basitinden bana basbakanin ciftciye toprak doyurdun dedigini ispatla burada senden özür dileyecegim yok ispatlayamazsan yalanci, iftiraci bir kisisin!..
buyur ispatla bekliyorum..