Alıntı:
Sahara_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
_BY_MILLIGORUS_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
saadet partisi son mitinginde nedemişti?? bize oy vermeyenler cehenneme giderler oy veren cennete gider diye... haşa Allah mıki o bunu bilsin siz açıklamalarını takip etmiyorsunuz herhalde gözlük takıp devam ediyorsunuz
|
Bana o sözü getir burda ıspatla akpli olcam... 
|
canlı mitingini izledim hatta 22 temmuz için son mitingiydi . saadet partisi o yüzden kanaatimce az oy aldı .. internetten bulmam mümkün değil şuan ama bizde yalan yok
|
ak partiye oy verenler cehennemlik midir dedi yoksa ak partiye oy verenler cehenneme bilet almış olur mu dedi_?? ilk önce o kişinin ağzından birebir işitmediğiniz sözleri sarf etmeyeseniz sonra medyanın iftira atan duruşundan bi farkımız olmaz Allah korusun....dikkatinizi çekerim iki söz arasında fark var.ne fark var derseniz de şöyle açıklanır:başka bi izahı yoktur çünkü bunun :ben bi yere gitmek için bilet alırım ama aldığım bilet yanlış yere alınmış ise bunun farkına vardığımda değiştiririm veya doğru yöne biletimi alırım.çok ince bir fark var ama sonuçta var.bunu idrak edebilmek için zeki olmak falan da gerekmiyor tem tersine iyi niyetli olup,bilgili ve bütün dünya müslümanlarının mutluluğu için yılarca çalışmış bi insanın bunu söylemeyeceğine inanmak yeterli olacaktır.açıklamam yeterlidir umarım...
|
bilet filan demedi ben duyduğumu söyliyorum dikkat ederseniz tüm mitingleri izlediğim ortaya çıkmıştır... hata bu olayı ailemde konuştu benim babam sp ye oy atcaktı fakat bu sözden sonra atmadı gerçek partisine geri döndü