Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-18-2008, 20:33   #5
Kullanıcı Adı
yasinarslanpay
Standart 19 Mayıs Allah'a isyanmış!
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yasinarslanpay Nickli Üyeden Alıntı
Yapmışlardır çünkü zihniyetleri bunu yapmaya müsait. Geçmiş geçmişde kaldı Unutmayın dün dündü bugün bugündür. Akpartide yaptıysa onuda eleştirriz burada kmise diktatör değildir. Eğer bu açıklama Akpartiden gelmiş olsaydıda eleştirecektim.
"Dün, dündür bugün, bugündür" sözü süleyman demirele aittir o söz onun gibi ülke sevdasi olmayan, rüzgara göre yön degistiren siyasetciler icindir..
Gecmisini bilmeyen, gelecegine yön veremez..Eger erbakan hoca olmasaydi, erdoganda belki olmayacakti bunu kimse bilemez evet elestirelim ancak haddimizi asmayalim!..
belkide bu sitede sp lilere en fazla muhalefet eden benim ama benim muhalefetim cekemeyenlere yoksa erbakan hoca bu ülke icin cok faydali isler yapmisti bunu kimse inkar edemez, belki su anda kibris yunan topragiydi!..
Evet siyasi olarak elestirelim ama yigidede hakkini teslim edelim ben dünü unutup, gelecegine yön veremeyen siyasetcilerden bu ülkeye bir fayda getirmedigini düsünüyorum...
Elestirmek baska birseydir, hazimsizlik baska birseydir dikkatini cekerim ;)
Ecevit'i kenara atıp Kıbrıs'ı Erbakan kurtardı demek nekadar doğru bir yaklaşım dününüzü unutun demiyorum artık o iş bitti diyorum . Çok faydalı işler yaptığını hukukçular bir göremedi ne yazık. Bir adam toptan kötü olamaz iyi yanlarıda vardır ama unutma 4 yanlış bir doğruyu götürür. Erbakan olmasaydı Erdoğan varolurmuydu eğer gerçekten liderlik ışığı varsa buna inan olurdu..... Hazimsizlik felan değil bu iş onun gerçeketen ülkede rejim değişikliğine sürükleyebileceğini görememek söz bulamıyorum.....