Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-18-2008, 22:08   #12
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart FETHULLAH GÜLEN YUNAN BASININDA...
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Düşmanlık tohumu aramıyorum ben , tarih boyunca varolan düşmanlığıda görmemezlikten gelmiyorum sadece.
Çıkarlar paralellik gösterdiğinde düşmanı görmemezlikten gelmek anlayamadığım bir düşünce stilidir ve vurgu yaptığım yerde tam burasıdır.
Nice yazılar yazıldı daha niceleride yazılacak , bunda kötü birşey yok. Kötü olan türlü oyunlar sahneleyen , devamlı arkadan vuran , zamanında onun bunun maşalığını yapıp taşeron ordularını topraklarımıza sokan insanların yazdıkları , söyledikleri neden buralarda prim buluyor ... Bunlar değilmi eski topraklarımız geri alınacak diye işgale kalkanlar.
"O o zamandı bugün herşey farklı demek" biraz iyimserlik olmuyormu ... Sırf sevdiklerimizi övdüler diye hiç sorgulamadan burada desteklemek bence yanlış ...
bak kardeşim bizler yunan basınını veya abd hükümetini övmüyoruz.davamızın hak oldugunu anlatmaya calışıyoruz.anlatamayınca üzülüyoruz ve sizlere sitem ediyoruz hakkınızı helal edin...
elin Abd'lisi , elin Yunan'lısı anladı da bizimkilere anlatamadık diye !!! olay bundan ibaret bozuk plak gibi dallandırıp budaklandırmaya gerek yok...
ayrıca bizler sadece TÜRKİYE değil tüm dünya için ugrasıyoruz ;)
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla