Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-19-2008, 02:47   #25
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart 19 Mayıs Allah'a isyanmış!
Eyvallah diyorum ama bulunduğumuz konum ve şartlarda birlik, beraberlik biraz zor veriliyor...

23 Nisan 1, 2, 3 de tamam demişsiniz ama bir çocugun ergenliğinde oluşturacağı rolleri (sosyal, cinsel..) her anlamda o dönemde veriyoruz. 3.sınıftan sonra ne kadar kötü ise kızlı erkekli oyun oynamak öncesinde de kötü. Temel atılıyor çünkü.. Ve biz onu o okuma bayramlarından tutun, 23 Nisan gösterilerine çıkararak o minicik etekleri giydirip yanına bir erkekle sahnede kol kola oynatarak "İşte hayat bunlar üzerine kurulu, bunlar çok normal" mesajını veriyoruz aslında...

19 Mayısın teşhircilik oldugunu düşünmüyorum en baştada demiştim sonuçta Milli Eğitim'in her alanda bir kılık kıyafet yönetmeliği var kimse demiyorki zorla teşhir edin diye. Kimseyi de bu gösterilere zorla seçmiyorlar. -Ki ben kendim bu gösterilerde yer aldığımdan biliyorumki etek boyları standart dizaltıdır ve gösteri salonunun kapısından girilince yukarı çıkar etek boyu tıpkı okul girişlerinde yaşandıgı gibi... Bu vicdani bir mesele... Ve aile temmelli bir eğitim. Eğer dini eğitimi, ahlak eğitimini vermişseniz çocuga korkmaya gerek yok...
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla