Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-19-2008, 14:33   #8
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart ***Mayıs Ayı İçin ''En''ler Başlamıştır***
En İyi Aktif Üye: ENGINEER, alemdar, murat kurt, berika, bir baska, politikaci,
En İyi Yardımsever Üye:benide_kapatin, dolunay kadim, Necip Fazil, yalcin
En İyi Ciddi Üye:Necip Fazıl, katil, lügat
En İyi Şair Üye: Necip Fazil, Ayşe Berra,sümeyra,dolunay kadim
En İyi Çok Rastladığınız Üye:Alemdar, karaesref,benide_kapatin,Bir başka, berika
En İyi Sevdiğiniz Üye:Necip Fazil, Sehrimini, ENGINEER, benide_kapatin, Murat Kurt, alemdar, özgün genc,
En İyi Fanatik Üye:Hüdaverdi,akkparti, RdönmezsMau_95
En İyi Tatlı Başbelası üye:akmehmet
En İyi Geveze Üye: Murat kurt, ENGINEER, berika, Demokrat
En İyi Karizmatik Üye: Engineer,alemadar, lügat, Necip fazil,Feyza, ayse berra, berika 8)
En İyi Kibar Üye:Karaeşref, bir baska, eddie, politikaci,Ümitli bekleyiş
En İyi Komik Üye:romaküdus
En İyi Daimi Üye: Engineer, Hüdaverdi, Berika,ayse berra, ismihan, sümeyra, yalcin, tayyibleyiz, Black Metal
En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Bir başka,
En İyi Yavaş Paylaşım Üye:
En İyi Paylaşımcı Üye: Semm,hüdaverdi,nar,acizane44
En İyi Sevilen Üye:Duyguseli, ayse berra, berika,Bir başka,
En İyi Sevimli Üye: akmehmet
En İyi Sinirli Üye:Demokrat ,ENGINEER
En İyi Kültürlü Üye: özgüngenc ,Necip Fazil, Lügat, benide_kapatin, _yeniden_,Parabol,Semm,asimov,tayyibleyiz
En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim,KaraEsref,duyguseli
En İyi Sakin Üye: yalcin,tayyibleyiz,KaraEsref
En İyi Bayan Üye: ayşe berra ,merve, acizane44, eddie,bade esna, kamusalmışmış,Türkiye için Akparti,politikaci,ha_lee,Hıfz-ı lisan,kardelen.duyguseli,ak saliha,yeniden,Bir başka, oturanboga,dilek, caglar,berika,angelep,Feyza,Anatolia,Ümitli bekleyiş,Enfal,Esra ÖZDEMİR,nar,gülsima, tuba_007
En İyi Erkek Üye: engineer, rdönmezs, nusret, karaeşref, necipfazıl, Murat kurt, alemdar,fütüvvet,akgenclik56,ozgurtutsak,black metal,abrek,Oğuzdesouza,Gölge,Jonathan749,Lügat,Do lunay Kadim,Benide kapatın,Nusret,Sadeceali ,aksavaşçı, Yalçın, ,Gölge,Mau_95,hüdaverdi,bostanci,hipermuhafazakar_ sağlıkçı,maviinsan,by_Cakir, muhabbet-eri
En İyi İmza: Necip Fazil
En İyi Nick:Demokrat,Ümitli bekleyiş
En İyi Efendi Üye:Yalçın, tayyibleyiz,sümeyra, ismihan, akkparti, eddie, berika,ak saliha,romaküdus,abrek,Ümitli bekleyiş,Enfal,nusret,Kemalist59,hun yabgu,nar
En Muhalefet üye:Kemalist59 ,hun yabgu, demokrat
En Bilimsel üye:Alemadar, asimov,özgün genc,anatolia, kardelen007t Karaeşref özgüngenc
En Tekrarcı üye: