05-19-2008, 15:03
|
|
|
AYIN EN ZEKİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU..
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
diğerlerinin de katılması olayı değiştirmez kanımca.Zaten fikirleri yorumları puanlamak eğer onlardan birşeyler çıkartamıyorsak boştur.Bilemiyorum belki yanlış ama neyse fazla uzatmayım 
|
o zaman secimlerde sana göre bostur, sonucta secimlerde de halk siyasilerin fikilerine oy veriyor ;)
|
Fikir boştur hemşerim..Kimse ben bu partiye verdim rejimi kuracak demiyor..Millet;ben iradesizim, toplumda huzursuzluk çıkarıyorum, beşer şerefli yaratılmış adi mahluktur, ve biz birbirimizi idare edemiyoruz.. bunlar bizim değerlerimizi korusun ve aramızdaki adaleti sağlasın der.. Ve seçim yapar.o yöneticilerinde hepsi birer küçük tanrıcıktır..Hepsi tanrıyı oynuyor burada o ayrı bir konu..Tamam devlet hayvanlaşan insanı kontrol etmekte iyi bir araçtır mecburidir şu halde,ama devlet insanı sömürmemeli onun insanca yaşamasını sağlarken hayvan yerine koymamalı..konu nereye geldi ya aa :D Sonuçta birgün herkes üstinsan modeline ulaşabilirse ne devlete ihtiyaç kalır nede Tanrının koyduğu kurallar dışındak ibaşka bir kurala...
|
|
|