Allah'ın varlığını veya yokluğunu tartışmadığınızı biliyorum ama burada felsefeden krıntılar gördüm biraz ve felsefe dolayısıyla filozofların kale alınmayacak adamların olduğunu anlatmak istedim...Yani o söz senin yazdıklarınla ilgili değil uğraştığın felsefenin egreksizliğiyle ilgiliydi...
uğraştığım felsefe okuduğum bi kitap yok müsterih ol...Kİmse varlığı yokluğu tartışmadı.Akıl sahibi her insan kendinden üstün bir gücün yaratıcının yani olduğunu kabul eder etmeli...
dini hiçe sayan da yok derinlemesine dalıp 40 msj daha yazacak halim kalmadı inanki

Olgu boyutunu geçmeden olaylara inemem

Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim (black metal) belki istemeyerek belli bir zümrenin dünyasına ait kirli emellerin sahipi gibi gözükme bahtsızlığına düşebiliyoruz , belki bizler yalnış algılıyoruz ama söylemlerimiz her daim kelimelere hakim olurken , hakim olmamız gereken noktaları kacırabiliyoruz , tabiatımızda maalesef bu tür zaafiyetler mevcut hayatın içinde kacırdığımız bir çok şeylerin yanında iç dünyamıza ait bütün birikimlerin dışarı sızarken geçtiği tünelden karşımızdaki insanların farklı algılamalarına fırsat verecek söylemlere azami dikkat etmek gerek heleki bu sızmalar güçünü din gibi kutsal bir birikimden alıyorsa , ince hesapların peşinde olmak gerek , tabiki her söylemin ve anlayışın bir bedende belli bir ömür yaşamaya hakkı vardır , ama bizcenin ve içimizdekilerin dışında , farklı bir dayanmayı kendine şiar edinmişlerin dışarı yansıttıklarını , kendisine ait miş gibi göstermek te etik değildir .
|
son cümleye kadar çok doğru konuştun ve anladım seni inanki arkadaşım.Son cümlede ben kimseyi örnek almıyorum sadece benzeştiğim yerlerde örnek veriyorum hatta çizgiler çok farklı inan bana...kimsenin böylesi görüşlerini içeren 1 kitabı baştan sona okumuş değilim..