Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-19-2008, 17:38   #4
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Standart AYIN EN ZEKİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU..
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Sen olguyu anlayamamışsın ki olaylara ineceksin
Ayrıca şu tartışmada Yusuf abi'ye kendini beğenmiş muamelesi yapmışsın ama baştan sona senin kendini beğenmiş ve açıkçası saçma yorumların var...
Birde üstüne olaylara inmem diyerek namazı aşşağılamış ve Ömer Hayyam'ın sapık zırvalarından birini koymuşsun...
1.Gayem o olguyu anlamak zaten koyun gibi yaşama değil.
2.Kendini beğenmiş muamelesi yapmdım ulemalık yapan beyfendinin kendisidir.Kesin çizgilerle konuşup kestirip atma yoluna giden hırs yapıp soyledikleriyle çelişen(hakaret değil sakın ha)bi görüntü çizdi.
3.Benim yorumum değil fikirlerim var.Bunlara saçma demek senin özgür düşünceye karşı salladığın bir baltanın göstergesidir.
4.Namazı aşşağlamadım o senin algılarındaki problemden kaynaklı olabilir.olaylar yokken olgu vardı benim bunu yakalamadaki çabam sana niye batıyor ben anlamıyorum.Ben ibadetleri önemsiz saymadım inkar da etmedim.olaylara tapınmaktan Allaha sığınırım.

Belki biraz daha farklı yerlerden bakıp tek bir sonuca odaklanmaz isen belki beni anlayabilirsin.Çünnkü ne bir şairim ne yazar.ifadelerim herkese yetmez.Ki yazar olsamda boş ya hiç anlaşılmaz :D
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır