Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-22-2008, 10:37   #16
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Vakit ve Dinler arası diyalogun en güzel örneği ....
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı

Burada sizler kesinlikle dinler arası diyalog , Fethullah Gülen in öğretileri , barış , saygı , huzur , anlayış , demokrasi gibi kelimeleri ağzınıza almayın. Hrant Dink i savunursunuz ama gelir "La Diva Turca" diye anılan dünyaca ünlü sanatçıya saygısızlık yaparsınız.
İtalya'nın suyu çıkmamış sanatçımız Türkiye'de boğazın sularına serpiştirilmek istemiş.

Yazık sizin gibi gençlere be yazık ... Bu nasıl bir mantıktır anlayıştır cehalettir böyle ... Sizlermi taşıyacaksınız bu ülkeyi gelişmiş medeniyetler seviyesine ?
Başörtüsüne saygı ama inandığı dinin gereğini yapanlara "çöplük , pislik" ... İşte böyle yaparsan hakkettiğin kadar saygı görürsün.

Çok üzüldüm ...
Fethullah Gülen'i tanımam etmem,cemaatinde dahi kimseyi tanımam etmem görüşmem alakam yoktur,kitaplarını okumam vs vs. Her seferinde bu Hoca'nın ismini ağzınıza almayın,her ak partiliyide Fethullah Gülen cemaatinden sanmayın,her ak forumdakileri 'ak partili' de sanmayın :-*

Hrant adlı ermeniyi savunmam başkasıyla karıştırma beni :-*
Dünyaca ünlü sanatlı olabilir saygımız var,yanlış bilmiyorsam İslam'a uygun cenaze namazıda kılınmış bayanın,vasiyetidir yapılır elbet ama çevre söz konusu :-* Bayanın başarısından çok küllerini haber yapan kartel medyasını eleştirmen doğru olmaz mı ilk önce ? Hristiyan bir bayanın küllerine saygı duyan bu kartel medyası Anadoluda kendi kültürlerinin bir simgesi olan örtü ile kapanmanıp ve okul açılışına katılan nineleri yerden yere vurmadı mı ? Vurdu.Bu bayana gösterdiğin ilgi,aşk,değeri anadolu kadınıda da göstermeni,hatta bir konu açıp kartel medyasını yerden yere vurmanı bekliyorum.

Bizim her zaman ölüye saygımız vardır,Peygamber efendimiz savaş alanında ölen düşmanın cesetleri ortalıkta olmasın diye bir çukur kazdırıp ölüleri o çukura yerleştirmiştirip gömdürmüştür.Peygamberimiz kendisine kılıç çeken kafirlere karşı böyle bir şey yapmış ise bizde her kim olursa olsun ölüye saygı gösteririz.Ama bu küllerin çöp olmadığı anlamına gelmez :-*

'İşte böyle yaparsan hakkettiğin kadar saygı görürsün.' . Sen hiç saygı görmüyorsun arkadaş :-*
Özeleştiri yapman lazım.