Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
black senin sahini ve cicegi elestirmen icin 40 firin ekmek yemen lazim ;) kusura bakma sana ve birilerine yaranmak icin degil olmasi gerektigi gibi konusuyorlar!..
onlar o makama kayirmayla gelmedi, isin ehli olmasalar bir dönem sonra azledilirlerdi..sen malum medyanin etkisinde kalarak o kisileri sucluyorsun tahminim o ki senin bir gocunman var ama daha cözemedim ;)
|
Sana inandığım tüm değerler üzerine yemin edebilirim ki medyadan bu yönde birşey okumadım, Bunları karalaya nkötüleyen birşey asla..! Hukukçu deyince burhan kuzu ama adalet bakanı olamıyor..Cemil çiçek azledilmedi mi...
Çok ehil bir insandı da niçin ikinci donem bakan değil..
Burhan kuzu Prof M.ali şahin Değil hangisi ehil??
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
sunu unutma kardes herseyin bir zamani vardir..bana göre bu kapatma partisi cok hayirli olmustur bu son hamleleri onlar bütün kozlarini denediler ve en son hamleyi oynadilar hep beraber görecegiz bu hamlede ters dönecek..
hani o sesini her daim cikaran asker nerede, hani her yolladigimiz geriye dönen cumhurbaskani nerede, hani hükümete kafa tutan yök baskani nerede, hani darbe cigirtkanligi yapan sabah, kanaltürk nerede...
Ellerinde son oyuncak yargi kaldi ve hükümette bunu biliyor bu nedele hsyk de degisiklik yapiyor, bu kopan yaygarada bundan dolayi cünkü yillardir belli bir kesimin kadrolastigi yargida elden giderse türkiye birilerinin cikarlari dogrultusunda yöneltilen degil, demokrasiyle yönetilen ülke olacak..
hükümet ilk 5 senede ekonomiye yöneldi, ülkenin kalkinmasi icin caba gösterdi eger direkt damardan girseydi emin olki bu kapatma davasi cok ama cok önce acilirdi, dikkat edersen kapatma gerekceleri hep gecen dönemden ;)
herseyin bir yeri ve zamani vardir..müsterih olunuz biz ne badireler atlattik biz 367 diye önümüze koyulan engelleri halkla astik, bu engelleride asacagiz ;)
|
buna zaten katılıyorum amacımın başka bişeyi dillendirmek olduğunu biliyorsun.ve bu eleştirileri niçin kabullenemiyorsun orasını da idrak edemedim..
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Abi gerçekten inanamıyorum.Bak bu yaptığın çok yanlış...
Bir siyasi partide bırak bakan olmayı, yönetimde basit bir görev almak bir danışman olmak bile büyük emekler, yetenek ve çaba ister...Mehmet Ali Şahin yada Cemil Çiçek yıllarca siyasetin içinde kavrulmuş kişiler...
Bu adamları bu kadar küçümsemen gerçekten çok garip?
Yani tabi ki herşeyi doğru yapacak değiller ama yanlış adam olsalar bunu emin ol senden başka parti içinde görnlerde olur ve alınırlar görevden..
|
Cemil çiçek başarısız olmuş bakanlıktan alınmışır haklıyım..
M ali şahin basit bir avukat iki dönem faziletten refahtan sezçilmesi siyasetin içinde kavrulduğu anlamına gelmez..
Bir futbol federasyonuna 5 yıl diş geçiremeyip türkiyenin imajını çijmiştir zedelemiştir..Tüzük bile uygulanmamıştır sesi çıkamamıştır..ÇÜNKÜ İŞİN EHLİ DEĞİL BUNDA ANLAMAYAÇAK BİSEY GOREMİYORUM..Bide bu halle prof dururken onu adalet bakanı yapmıslar ben niye endiselenmeyim bana niye endişelenmemem gerektigini açıklarsan yemin ederim çok mutlu olacagğım