Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-22-2008, 14:36   #55
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Standart Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
O adamlar o görevlerde tecrübe kazanıyorlar.Ayrıca sen çok biliyorsunda o görevlere o adamları veren Başbakan bilmiyor mu bu adamların neyi yapıp neyi yapamayacağını?

Yani kişisel olarak tanıyomusun sen bu adamları?
Askerlik arakdaşın mı?

Adam hukukçu diye spordan anlayamaz mı?

Bak ben elektronik okuyorum ama şu anda tarih bilgim en az tarih bölümü öğrencisi kadardır...
Olayları yanlış değerlendiriyorsun ve kendini bayağı üstün görüyorsun..

Ben ilk defa bakanlık yapan biriyle bakanlık yapmasından dolayı dalga geçildiğini görüyorum..

İlginç
(:
Bak dostum spordan anlamaması değil konumuz Spor bakanlığı yaptığında TFF ile ilgili mevzular once bunları araştır.artık soylemekten dilimde tüy bitti konuşmayacağım yani..işin uzmanı mı 5 yıl boyunca ne yaptı,Adalet bakanlığında İSTİKRAR dan bahseden hükümetimiz niye acaba istikrar abidesi Çiçegi geri çekti, Madem burda bir değişim gerekiyordu parti imajını çizmemek için mi 5 yıl bekledi..bunları eleştirmem sizin zorunuza niye bu kadar gidiyor..Eleştiriye niye kapalısınız..Yav dur bakim ne yapmış demiyorsunuz..Bunlar peygamber değil bunlar da beşer dikkatinizi çekmek istiyorum..Biraz eleştirel bakamıyorsunuz çünkü fanatizm ruhunuza işlemiş..
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla