Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-22-2008, 14:49   #62
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Standart Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
kirik madem cok bilgilisin br zahmet beni bilgilendir ;) eski basbakanlardan demirel,ecevit, erbakan, yilmaz, ciller, özal bunlardan hangisi siyasal mezunu ;)
Mantıklı olan şahit olduğum kadarını analiz etmektir..xSiyaset tarihini yazmak bana düşmüyor benim gündemim Partim ve Onun eylemleri Bundan önceki ...ler benim umrumda değil ki gündemim de olsun..Biz bugünü çözdük mü ki geçmişi geleceği sorguluyoruz..bize lazım olan sence çiller mi ecevitmi mi bugün mü?
eger bugünü konusuyorsak, bugün ki konjoktörüde göz önüne almaliyiz...zaman onlarin görevlerinin hakkini verip, vermedigini gösterecek..
o kisilerin hukuk cikisli olmalari illaki o alanda calismalari anlamina gelmez kaldiki görev aldiklari mevkilerde hukukla alakali ;)..
o insanlarin söylemlerini cimbizla alip burada carmiga germenin alemi yoktur,zaten belli kesimler yerden yere vuruyor bizde onlar zaten bos adamlar diyerek güvensizlik telkin edersek o malum kesimlerin ekmegine yag süreriz..
elestirmek baska birseydir, bos insanlar demek baska birseydir onlarin bos olup, olmadigina karar verecek kadar dolumuyuz onu tartisalim ;)
Haklısın belki ifadem biraz ağır olmuş ama konuşmaları havada kalmış olacağından kimse bundan çekinip ve ya nasiplenmeyeceğinden açıkçası yargının halen bizi sallamayacağından ötürü kızkınlıkla boş konuşuyor diyorum..neyse
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla