Gitmek Ne Garip Şey Ömer
Sevgili Dostum Ömer
Biliyorum Ömer biliyorum yine vefasız durumuna düştüğümü. Ama benim gibi umudsuz kalmış kaybetmiş tükenmiş bir adamdan ne beklenirdiki zaten . İnan çok yazmak istedim istedim ancak yapamadım eski yaralarımı hatırladım yapamadım Ömer. Şu hayatı anlamak çok zor be neden yav neden insan bu kadar geçmişine özlem duyarkiaslında bunun cevabını vermek hiçde zor değil cevab nemi çünkü dün daha mutluydum. Çünkü dün daha herşeyimi kaybetmemiştim. Bir mum gibiyim gün gün tükeniyor ve yokoluyorum. Tükenmek yitip gitmek benim gibi kaybedenlerin şahı için pek birşey ifade etmiyor. Ama eski dostlarımı,eski günlerimi öyle öylesine özlüyorumki ah ulan ah biliyorum şarkıdaki gibi gelmez o günler gelmez mazide kaldı hep. Ne yapmalı neye karar vermeli bilmem Şu hayatı ya ben akışına bırakamıyorum yada o beni; Yazdıkça açılırsın derler aynı ağlamk gibi velakin bana dahada büyük bir ağırlık ve hüzün çöküyor. Öyle özledimki o güzel ogüzel şehirleri o şehirlerde yaşadığım yazı kışı baharı öyle özledimki . Kimse olmasın kemise beni duymasın bir kalemim bir kağıdım olsun bana yeter Duydum be Ömer hayatımda en büyük yere sahip ögretemenlerimden Elif hocanın tayini çıkmış oysa ;oysa benim hayallerim vardı. İş sahibi olacaktım O yıkık viran yüreklilerin o hiç birşeyden nasbini alamamışların şehrine gidecek lisemde beni okudmuş ögretmenleri ziyaret edecektim. Olmadı Ömer olmadı dedim ya sana kader elimden yarınımı çaldı. Neyleyim bundan sonra yaşamayı sanma bunu bir intihar cümlesi okadarda gözü kara değilim ne yazııki. Sadece dedim ya hep derim ya bir uçurumun kenarındayım arabanın freninden ayağımı çektim. Artık artık ne olacaksa olsun. Hayat ah ulan hayat sanamı kızmak lazım yoksa kaderemi bilmem umudlarım çaldın benden artık yarın kimin umrundaki.Ömrüm hep gece hep karanlık hjer doğan gün benim için yeni bir umudsuzluk silsilesi Artık hayalde kurmayacapım Ömer Nasılsa gerçekleşmiyecek hayallere güvenilmeyecek Dört yanım şerefsiz kaynıyor dost dersen arada bul .Yalnzılıklar şehrinin yegane sahibiyim. Dedim ya Kaybedenlerin şahı Umudsuzların prensiyim. Her yeni gün bugün Hayatımda ne kopup gidecek bugünde neyi kaybedeceğim diye düşünüyorum. Aslında haksızda değilim. Günler bana pek cömert davranmıyor. Kötü saatler kötü dakikalar yaşatmaktan ileri gitmiyor. Ah memleketim Can Memlketim. orada olaydımda yalnız olaydım yav Ömer şu gurbet insan her gün yeni bir çirkin çirkef bri kavramı ögretiyor. Her zaman kötünü kötüsü varmış Hekimhan'a acı gurbet yıkık viranların kenti erdim. Burası ise hiç başlamamış başlayamış sevdaların şehri diyorum. Burayıda ararmısınız deme biliyorum ki keseinlikle ararız. Yazıyorum be Ömer Sanki kaderin yüzü bize gülecekmiş gibi tekrar o günlere dönebilecekmişim gibi Sen sanki karşındaymışın gibi yazıyorum. İşte makus kaderim yaşanacak kötü geleceğim değişecekmiş gibi yazıyorum. Yazıyorum ama bu satırların hiç biri ama hiç biri sana yazılmadı .Benim satırlarım yalnız kaderime sadece yalnızlığıma..Ey hayat ey kader yarın yeni bir gün bakalım yarın ne kaybedeceğim ne kadar yalnızlaşacağım.
|