Gitmek Ne Garip Şey Ömer
Sevgili Dostum Ömer
Yine yeniden yeniden sana geldim geldim çünkü yalnızım Konuşacak pek kimse yok çevremde pek alfı masum kalır konuşacak kimse yok yalnızım. Hayatla devamlı mücadele halndeyim. Ne yazık ne yazıkki hep ben kaybediyorum.
ee unutma benim adım Kaybedenlerin Şahı. Ama bıktım bu şehirden bu insanlardan . Hekimhan'ıda sevmiyordum . burayıda sevmiyorum. Bilrsin ben büyük küçük diye ayırmam şehirleri .Bilakis küçük şehirlerden hoşlanmışımdır her zaman ama artık bunaltıyor beni çünkü burada kendimi hiç rahat hissetmiyorum raht değilim. Gönlüm sıkkın Boğuyor bu il beni gerçekten. Yüreğimi yorgunlaştırıyor her gün hergün yeni problemler birini çözmeden bir diğeri biniyor sırtıma binsin velakin kendimi mutluda hissetmiyorum .Yani yıldım artık ben şu dünyada hiçlerden biriyim sadece bir hiçim yalnızım yıkığım. Herügn birileri tarafından horlanıyorum beni pek seven yok yine sadece pek lafını nezaketen kullandım. beni hiç seven yok ulen diyorum bazen yav Yasin sen kimsin senin konuşcak bir şeyin yok onlara bir beden küçük geliyorsun. Sen kimsin be Yasin boş belşe bir tenekeden başka neysinki. Ey bu vatanı vatan yapan Bayarak senin uğruna burdayım. Sen şu lanet şehirde dalganıyorsun diye burdayım. Burdayım çünkü şu vatanın her zeere taşına aşığım diye burdayım . Seni uğruna değil bu lanet şehre Caber kalesine bile giderim. Yalnız benim sitemim bu güzel vatana bugüzel şehre yakışmyan insanlara benim sitemim yalnızlığıma. Sitem sitem bu yolun sonu nereye varır . Hayaller hedefler birgün gerçekmi olur.Sanki siper ettikçe gövdemi dururmu sahiden bu hayasızca akın. Bilmiyorum be Ömer pek çok bilmediğim şey gibi bunlarıda bilimyorum
|