Gitmek Ne Garip Şey Ömer
Sevgili Dostum Ömer
Çok yorgunum saat gecenin 11' buçuğu yalnız kalmanın saati yok yazıyorum işte be Ömer Umudsuzluklar umud olsun diye yazıyorum yazıyorum işte be Ömer hiçbir cümlem yarını değiştiremesede. Yazmak herşeyi yeniden başlatırmı unutulan yaşanmışlar geri gelirmi sorumun tek ve kesin cevabı Hayır. hayırlar hayır kelimesi ekseninde gelişmekte benim hayatım . Çok yorgunum moralim bir hayli bozuk Bugün Cuma haftanın yorgunluğu üzerime çökmüş durumda veya Bu haftanın değil hayallerime ulaşamadığım btün haftaların yorgunluğu var üzerimde Kaybettiklerimin acısı var yüreğimde her yanım kayıp her günüm kayıp lanet olsun be dostum özlüyorum o sabah serinliğinde içtiğim çayı aşkımı itiraf edemeğim sevdiklerimi özlüyorum. Özlemek birşey değilde bir daha oraya ulaşamama korkusu içimi yiyip bitiren bir duygu . Korkuyorum Ömer yarın olmasından korkuyorum. Gün doğmasından korkuyorum . Bir yanım çek çileni kurtul derken bir yanım yeter dayanamıyorum diyor. Yeter Be Ömer . Sen haklıymışşsın sen haklısın be dostum ben olmasamda yürüyormuş bu kafile. Ben sevmesemde seviliyormuş şehirler. Ben olmasamda ben olmasamda .... Ah be Ömer Ben yokum yokum artık ne o şehirde ne kalplerde lanet olsun o yüreğime atılan imzalara lanet olsun her kaybıma. Lanet olsun memlket hasreti ile yanan ömrüme. İstemem artık istemem vatansever olmayı istemem artık istemem hep gidenin ben olmayı lanet olsun değişmiyor değişmiyor yazdıkça .Yıkılmıyor tabular yazdıkça farklılaşmıyor hayatım yüreğimde vuslat ateşi sönmüyor. Biliyormusun oradaki insanları tanıdıktan sonra insanlardan tiksinir oldum. Yalnız yalnız memleketimdekiler hariç . Bliyormusun Ömer değişmiyorsa hayatım sen değişeceksin ben bunu çok iyi fakettim Yıldızların kaymasını enegelliyemiyorsan yepyeni bir gökyüzü bul yıldızları kaymayan. Gideceğim Ömer gideceğim bu şehirden obenden ben ondan kurtulacağım ve O zaman yarın gerçekten güneş benim için doğacak bu lanetlenmiş bu gönül gözleri kapanmış nasipsiz insanların şehrinden kurtulacağım. Ve Kaybedenlerin Şahı tekrar kazanacak. Ne zaman ne zaman olur bilemem ama en yakın zamanda. Lanet olsun hepinize lanet olsun burda geçirdiğim günlere bekle vuslatım. Geliyorum
|