05-23-2008, 20:38
|
|
|
Baykal, 'sigara karşıtı' kampanyayı da boykot etti !!!
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
dilek Nickli Üyeden Alıntı
sana terbiye dersi vermek niyetınde değiliz böyle bi çabamızda olamaz o ailenizin göreviydi ne ölçüde yapmışlar aşikar.
ancak çıkıpta ne o aşık mı oldunuz bana demek kadar küstahlık olamaz.
ya bu devrı çekeceksın ya bu devrandan gideceksın birader
biz halimizde mutluyuz gururluyuz
yola devam . . .
türkiyem huzuru bulacak artık!
|
Durmak Yok Satmaya Devam diyorsunuz yani.
Durmak Yok Halkı Ezmeye Devam diyorsunuz yani. Ama bakın halkı bu kadar aşağıladınız. Sizi oraya getiren götürmesini de iyi bilir.
|
onu oraya getiren biziz götürmeyide düşünmüyoruz :-\
|
Sana iyi maaş veriyorlar galiba. Seni kastetmedim. AKLI BAŞINDA TÜRK HALKINI KASTETTİM.
|
Akıl dedinde hatırıma geldi. Hani şu herşeyde ona başvurduğumuz, irademizi yönlendiren, hayatımıza şekil veren akıl ...
sağlığı uğrunda çok şey verilecek, kaybedildiğinde de nebati bir dünyanın başladığı yüce varlık, akıl ... Aklettiğinde varlığının hikmetini kavrayabilidiğin, anlamsızları anlamlandırdığın, hayvani boyuttan İNSANİ tarafa birbenbire akıverdiğin bir olgu akıl. Akletemek ki akılın varlığını soyuttan somuta taşıyıcı, olgulara anlam yükleyici bir irade yönlendiricisi ... ;)
Akılbaliğ olduğunda akledebilmenin zirvesine doğru tırmanabildiğin hayatına şekil kazandırabildiğin bir olgu AKIL ...
Sorgulanmasında senin adına sağlık kazanacağı, sana çok şey kazandıracağı bir SOMUT varlık akıl .
Sen bunları biraz aklede dur, sonra konuşalım ... 
|
|
|