Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
________laiklik, din, türban hakkında________
* ben meclis in dua ile açılmasından yanayım. (8.1.1996 - milliyet)
* elhamdülillah şeriatçıyız. 1994
* ben istanbul un imamıyım. 1995
* imamlar da nikah kıysın. 1995
* cumhurbaşkanının imam hatipli olacağı günler yakındır 1996
* laik değilim, laikliği korumakla yükümlüyüm .2005
* mahkemenin türbanla ilgili söz söyleme hakkı yoktur. söz söyleme hakkı din ulemasınındır. 2005
* tutturmuslar laiklik elden gidiyor diye. yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek !
* bize göre demokrasi amaç değil, ancak bir araçtır. hangi sisteme gitmek istiyorsanız, bu düzenlerin seçiminde bir araçtır. türkiye, kendisine din olarak kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. oysa en üst belirleyici islam ın ilkeleridir. her şey ona göre belirlenir. - ikinci cumhuriyet tartışmaları kitabındaki söyleşisinden.
siz ne zamandır laik olakrak görüyorsunuz RTE 'yi
siz kendinizden başkasını kandırmıyorsunuz bilinen köy tarif istemez
|
:D :D :D :D :D :D :D :D
sadece buna gülüyorum bunlarin neresi laikliğe aykırı nu anacak bir bay-kal söyler birde sen sen bay-kal ın kankisisin demi aynı kafadar sana tek sözüm var nereden geldin nereye gidiyorsun?
Din Namaz Ahiret kelimeliri sana neyi hatırllatıyor.
Bide sen Miliyet gibi iftira attan yalan söylüyen gazeteyi okumaya devam et kanald yi izle bunlar doğanın yalan habaerler elimde milliyettin bütün yalan habaerlerini belgeleyecek çok şey var sana burada terbiyesizlik yap demediler açıkça görüşünü annat ama terbiyesizlik yapma E.D.S
Eline Diline Sahipol