Gitmek Ne Garip Şey Ömer
Sevgili Dostum Ömer
Çok doluyum be ömrümü düşünüyorum evet o kısacık o bedbah ömürümü düşünüyorum . Ve bakıyorumda hayatımda mutlu olduğum gün sayısı çok az ve bunu görünce yine içimi kaplıyor bir hüzün bir üzüntü bir yıkık viran hal sanki biraz önce çok mutluymuşum gibi. Mutsuzum Ömer kendimi o kadar yalnız ve unutulmuş ve istenmeyen hissediyorumki. Bu öylesine bir kuruntu bir vesvese değil gerçeğin ta kendisi. Hiç konuşcak insan yok oysa oysa konuşsam neler anlatacağım neler kayıplarımı ,özlemlerimi ama yok beni anlayan yok elbet var var etrafımda gezinen iki ayaklı varlıklar ama senin gibisi yok aslında sen karşımda olsan bunları sana anlatmazdın ne hakkım varki sana yüreğimin uhunetini akıtayım bu benim lanetim . Ben hayatı çoktan bıraktım ve birçok yerde istenmiyorum. Kimse bu yılmış bu kaybetmiş adamı hayatında görmek istemiyor. Ailemide ben istemiyorum . İstemiyorum Ömer çünkü onlarda mecbur değil benim gibi birine bakmaya işte onun için kurtulmak istiyorum. Bu şehirden bu gerçeği göremeyen insanlardan aslına bakarsan bu ülkeden kurtulmak istiyorum. Artık yürümüyor taşdı topraktı bayraktı mavraları ah ulan ah ama gidemiyorum. Yoo sakın beni bağlayan birşeyler olduğunu düşünme. Unutmaki ben kaybedenlerin şahıyım benim gibi bir adam nasıl olurda. Bağlanabilrki. Gideceğim Ömer gideceğim Ömer kurtulacağım bu ülkeden yalnız zamanı var . Ama biliyorum gittğim yerde özlem duyacağım elbet buralara ancak olsun yüreğime gem vuracağım her nekadar vurabilirsem . Bırakıp gitmek başkaların işiydi terkedilmeye kaybetmeye alışmıştım. Ama istisnalar kaideyi bozmaz ya bir günde ben gideceğim ve sana şeref sözü dönemeyeceğim kendimi lanetimi kendi bedbahlığımıda yanımda götüreceğim. Şimdi diyorsundur bilirim bir çok kişi kurutulacak senden yoo birçok kişi değil çünkü haytımda birçok diyecek kadar kişi tanımıyorum ama biliyorum çevreye birçok zararı olan bir kişiyim kımıl zararlısı gibi. Ya yarınlar ya hayaller unutma benim dünüm vardı sadece yarınım yok çünkü yarını ben çoktan kaybettim. Zaten hayallerim yoktu umutlarım vardı umutlarımın dalı kırıldı. Ulen niye yaşıyorsun deme. Yüce Tanrı öyle istiyor diye yoksa yaşamayıda isteyen kim . Gideceğim.
|