Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-25-2008, 18:47   #9
Kullanıcı Adı
hiperaktif
Standart Gitmek Ne Garip Şey Ömer

Sevgili Dostum Ömer.

Gitmek benim için acı birşey değil hayatımın en olağan olayı yalnız adamım gitmeler niye koysunki bana. Gitmek gitmek artık bu şarkının burada bittiğini gösteren bir vesikadan başka neki. Aslında benim haytımda şarkılar hep biterken başladı. Lanet olsun yalnız şu ömrüme lanet olsun dostsuz hiç bahar yaşamadan kış olan şu ömrüme lanet olsun Lanet bir adamım yıkık kaybetmiş tükenmiş Beni tüketen beni yalnızlığa mahkum eden kayıplarımdır. Ellerim hep boş gözlerim hep puslu çnükü Ömer çünkü düne bakıyorum çünkü kaybolan yarınıma ağlıyorum. Şu an şu satırları yazarkende inanınki ağlıyorum. Ağlamak fayda ediyormu. Hayır ne yazııkki ama neyleyim. başka silahım yok. Ağlıyorum ağlıyorum ve ne acı niye ağladığımı soracak yanımda hiç kimse yok olsada cevap verecek hiç bir sözüm yok. Gidiyorum taşına toprağına aşık olduğum ülkeden gidiyorum. Giderken yanımda hiçbirşey götürmüyorum. Götürecek birşeyim yokki zaten bir kalem bir kağıt yeter bana . İnan inan evden giderken ceketimi dahi almayacağım oda kalsın herşey kalsın . Biliyorum biliyorum gidince yıkık viran yüreğimide bırakamıyorum lanet olsun onuda götüreceğim olsun olsun o olmassa kağıt kalemimin ne önemi kalırki bu ülkede bunca tanıdığım varken dost sandığım insan varken yaşayamam Ömer .İşte onun için gidiyorum. İnan gideceğim ülkenin bir önemi yok batıda bir yerler işte yalnız Türkiye olmasın yeter. İşte ozaman yüreğimdeki yaraları üflerim ve ona derimki neyleyim neyletim gurbetteyiz işte . İşte ozaman yüreğimin bir koluna zincir vurulur. İşte ozaman düne ağlamama bir gerekçe olur. Ağlıyacağım Ömer hiç susmaycağım ağlaycağım beni bu ülkeyi terkettiren her sorun her kayıp her yıkıntım ağlayacağım Kimse kimseyi özlemesemde yalnız seni özleyeceğim o güzel dostluğun özleyeceğim ve sanada yazmıyacağım yazamamki Ömer dedimya kendi kayıplarıma seni seni nasıl ortak edebilirimki. Lanet olsun bana Lanet olsun şu ömrüme lanet olsun şu ülkeyi terketme sebeblerine.