Gitmek Ne Garip Şey Ömer
Sevgili Dostum Ömer
Biliyrosun dershaneye gidiyorum orada ögretmen ulaşmak istediğiniz üniversiteyi yazın dedi ben düşünmedim bile çünkü öyle bir olay olmayacaktı. Yazmadım verdimi herkes dedi verdi dedik. Yazmadım Ömer çünkü öss ye gireceğim çünkü beklediğim tarih daha ozaman olgunlaşmış olmayacağından gireceğim ama kazansam dahi açıklanmasına beklemeyiceğim ki gideceğim Ömer gideceğim çünkü burada bu şehirde bu ülkede yaşamak benim için bir zamanı beklemekten ozamanın geçmesini beklerken vakit geçirmekten öte değil kimse ile konuşmuyorum girdiğim yerlerde merhaba merhab ötesi hiç bir şey ama hiçbirşey konuşmuyorum yeter be Ömer artık dedim ya herşey boş geliyor. Herşey zaten anlamsızdı birazdaha anlamsızlaştı gitmeye karar verdikten sonra gittikten sonra orada ne halt edeceksin dersen onuda ayarladım merak etme. Etme sanmıyorum edeceğini veya birilerinin edeceğini.... Çünkü yalnızım çünkü ben gerçekten kimse tarafından sevilmeyenim şimdi sen bunu okuyunca deme seven çok bak ben varım deme salla biliyorum biliyorum gözden ırak olan gönüldende ırak olur. Etrafımdaki kişilerden özür diliyorum dershanede felan nerde kimi kırdığımı düşünüyorsam özür diliyorum helaleşiyorum helaleşince bir yere gidiyorsun diyorlar. Yok canım diyorum yok ne olur ne olmaz nasıl derim Ömer gidiyorum gideceğim diyememki sadece helaleşiyorum kuşumu evdekilere emanet ettim onlarda üniversiteye gidecek ya ondandır diye düşündü. Onlarada düyemem ya kaçıyorum şu lanet şehirden şu ülkeden kaçıyorum diyemem ya demiyorum diyemiyorum sanada demiyeceğim ömer hiç kimse elveda demeyi sevmezdim çünkü dönerim mutlaka derdim ya artık helaleştiklerime elveda diyorum elveda dönemem artık ne ülkeye ne bu şehre elveda Ömer sanada elveda sanada yazamam onun için sanada elveda partideki görevlerimi devrettim kuru üyeyim gitmeden istafa edeceğim. Onada elveda diyeceğim ya yaşanmamış sevdalarım onlarlada vedalaşacağım belki yüzlerine diyemem ama onlarada elveda diyeceğim ve inan Ömer inan bu satırları okuyan buna bugün kimse inanmasada yarın inanacak .
|