Alıntı:
sümeyye_60 Nickli Üyeden Alıntı
üçüncüsü dini siyasete alet etmek konusu. dini şuna alet etmeyin dine buna alet etmeyin diye diye zaten gençlerde iman adına din adına birşey bırakmadılar. gençler dinden amindan bahsedemez oldular çünkü hemen cevap hazırdı "DİNİ BU KONUYA ALET ETME". oldum olası sevmem zaten o sözü. islam dini ne yazıkki hristiyanlaştırılmaya ona banzetilmeye çalışılıyor. çünkü hristiyanlıkta sadece pazar günleri kilseye gidilir ibadet yapılılır sonra eğlance partilerine gidilip içki içilir yinede dindan bir hristiyan olunur. ama islam dini kesinlikle böyle değildir "LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULLULLAH" dediğin anda sen bir müslümansındır artık oturmanı kalmanı konuşmani yemeni içmeni yani hayat tarzını islama uygun yaşamak zorundasın. siyaset yaparken müslüman kimliğini bir kenera bırakamazsın. Efendimiz (S.A  ) devlet yönetirken islami kuralları bir kenara bırakmışki bizde bırakalım.
|
kusura bakmayın bir önceki mesajınızdaki ironiyi anlamayıp size yukarıdaki yorumu yaptım. hakkınızda sui zanda bulundum hakkınızı helal edin