Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-27-2008, 18:07   #3
Kullanıcı Adı
selinay
Standart Yüreğim Çığlık ta... Bense Suskunum...
Yeşil yangınım

Koca bir camekânın ardındayım…
Hapsolmuşum beraat etmek istemediğim yeşil alevine
İçim kabarıyor nefesim kesiliyor dünya anlamını yitiriyor sende…
Gül kokulu Resulüm en kıymetlisi yüreğimin, çok özlüyorum seni ve nasıl muhtacım sana anlatamam.
Coşmak istiyor yürek akmak istiyor ravzana ve boğulmak hıçkırıklara bir köşeye kıvrılıp…
Ve çıkarıp yüreği bedenden al Resulüm al sendeyim her şeyimle, her şeyimle huzurdayım demek…

Biliyor musun Efendim sana bir Fatıma yetiştiriyorum yetiştirmek istiyorum en azından…

Geçen gece yastığa başımızı koyduk ve Seni anlattım Fatımana öyle güzel ve masum dinledi ki, kim bilir beklide melekler tutup kolundan Medineyi göstermiştir körpe yüreğine… Ve ne huzurlu yatmıştı ve uyanmadı sabaha kadar… yoksa rüyasınamı geldin Efendim bırakmak istemedimi seni..

Bitmiyor yeşil yangınım bitmiyor Efendim çoştukça alevleniyor alevlendikçe yanıyorum……

Ruhum beğenmiyorum bedenimi kapında yatıyor… nasıl temizlerin bu beden ey Nebii. Nasıl kurtulur nasıl arınır günahlarından…
Tükeniyorum; tutmuyor kalbimin duvarları, hasretin taşıyor, yeşilin yakıyor tüm varlığımı…
Şefaatine muhtacım ya Resulallah şefaat ya Resulallah şefaat ya Resuallah şeffat ya Resuallah…

Çağır beni de en sevgilim, sığamaz oldum bu rezil Camekana…

alıntı
selinay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla