Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-28-2008, 13:05   #7
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Yaşa varol, CHP’li dostum!..
Alıntı:
Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı
Bizim de Geçmişten gelecekten ve bugünden bahseden bir başucu kitabımız var elbet.

Ancak gazete olarak açıkça söylemek geekirse Zamanın bir extrası yok..Fakat extra çabalarla bir yere gelmiş onu sizler daha yakinen biliyorsunuz herhalde :P..Kimse oradaki mükemmel habere araştırmaya emeğe bakmıyor ki...
Baksa zaten onu almaz...

Posta da tirajda birinciydi demekki boş bi gazete değildi..bu mudur yani?
Bu bakış açını öncelikle kınıyorum. Zaman' ı Posta ile karşılaştırman ölçütünün reel olmadığının veya Zamanı hiç tanımadığının bir göstergesi ... ;)

Mükemmel haberden ziyade ilkeli haber önem taşır. İlkeli haberdeyince de değerelere saygı toplumu güdümlü füze haline getirmeyen, ülke vede halkı menfaatine haber yapan bu gerçeklere dikkat çeken bir yayın anlayışı akla gelir. Başucu olabilmesinin nedeni de budur.

Sen abonelik kısmına takılmışsın bence, tirajı geçelim. Tiraj konusu başka bir mesele ? Neden mi? Bu kısım biraz ideolojik kabulederim ancak Gazetenin bu tirajı hakettiği gerçeği konusunda da mutlak ve de değişmez bir kanaatim vardır.

Haber anlayışını sorgulamak, ilkeli bir yayuncılığı sorgulamaktır. Alınabilir olması bana saygılı mı değil mi sorusunun cevabı olsa gerek . Bu da Zaman adına bir yüzakı olarak karşımda ... Zaman' ı daha iyi tanıman duam olsun ... ;)

Sevgi ve saygılarımla ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla