Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
bakiniz taraftarlar ne zamanki klübün önüne gecerse o klüp basarisizdir..bjk nin basarili oldugunu kim idda edebilir..serdar bilgili niye istifa etmistir, bilmeyenlere hatirlatayim bu grubun küfürleri nedeniyle..
baki, burak, cagdas ve niceleri iyi futbolcu olmayabilir, kötüde oynayabilirler ancak hic bir taraftar grubunun hakki ve haddi degildri onlara ana, avrat küfür etmek..
yotube gir "carsi" yaz bakalim orada karsina cikan videolarda ne göreceksin...müstehcen olmayan görüntü varmi hep küfür, hakaret, icki, rezalet...
Daha gecen yillarda 16 yasinda gencecik cocuk faili mechule kurban gitmedimi, daha gecen yillarda bu grup icinde hesaplasma olmadimi, bu grup yüzünden besiktas bu sene kadar ceza ödedi, kac mac saha kapatma aldi?
carsi bir sivil toplum örgütüyse amenne sosyal mesajlar vermesini anlarim ancak en önemli sosyal mesaji kendisine versin o nedir mu "Futbol, dostluk, kardeslik ve baristir rakip takima birakin rakip takimi kendi takim futbolcusuna ve baskanina küfür etmek degildir"..
bilmem anlatabildim mi ;)
|
Kardes stadlarda futbolcuya kufur etmek bi carsıda mı var? Ulkemızın en acı gercegi kufurleri sadece carsıya yıkmak ne kadar dogrudur.Faili mechul cinayete gelınce onun besıktas stadında olmasından dolayı carsıya mal etmek ne kadar saglıklıdır.Her yerde sokakta stad onunde yasanan bıcaklanmalar veya kavgalar ulkemızın gercekleri degilmidir.?Yoksa stad ıcınde olunca mı suctur? Bu saydıkların carsının gercekleri degil ulkemızın gercekleridir.Carsı grubunu ben kavgalarıyla degil destegi ile verdigi mesajlarla hatırlıyorum.Bu grubun fesh etme gerekcesı besıktasın son yıllarda basarısız olmasıdır vede bunun tek sebebi kotu yonetımdır.