Çarsının yaptıkları ıcın google yada youtube a carsı yazmama gerek yok ki besıktasta oturuyorum ;) Senın soyledigin tum cetelesme olayları taraftar gruplarının hepsinde vardır..Sizin saydıklarınız anadolu klupleri olsun İstanbul klupleri olsun hepsinde bu olaylar yasanmaktadır..Elbette bende istemıyorum carsıda kufuru kavgayı cetelesmeyi gormek ama dedıgım gıbı bugun Carsı fesh etme kararı almıssa bile emin ol ki bu saydıklarımın hepsi tribunlerde devam edecektir..Ben Carsıyı tum bu olayların ortasına koymak yerine ulkemızde en iyi takımı destekleyen , sosyal mesajlar veren futbolu ınsanlara sevdiren bir grup olarak hatırlıyacagım..Carsı yuzunden oynayamayan bizim futbolcular degil rakip takım futbolculardır. ;) Bu saydıgın hocaların hepsi yonetımın basarısızlıgı sonucunda ortaya cıkmıstır. Gelecek gunler gosterecek ki Carsı olmadanda her sene sayısız futbolcu ,hoca gelıp gıdecek ve bunun yonetımın basarısızlıgı oldugunu bırlıkte gorecegız..Pascal nouma' yı sevmelerının nedenı ne discodur nede esrardır illaki sıradısı yapısı vardır ama basarılı bı santrafor olması ve ozellikle forvet hattında olması Besiktas taraftarının sevgısını kazanmasında en etkili faktordur..Sen istedigin gibi hatırlarsın burda futboldakı ulkemızın gercekleri diye bır baslık olsaydı ınan bende tum bıldıgım duzelmesi gereken cırkınlikleri yazardım ama ölen insanın arkasından nasıl iyi yönleri anlatılırsa bu baslık altındada Carsı grubunun bıraktıgı kazanımları anlatmakta fayda goruyorum..Besiktasa verdigi destekten dolayı ve futbolumuza kattıgı renklerden dolayı herbırıne tessekkur ediyorum

Kırdıkları ses desibel rekorunu tarih yazacak