Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
valla bu adamdan islam konusunda samimi olmasını beklemek yanlış olur,ancak dinin siyasete ve ticarete alet edilmesi hususunda söyledikleri de inkar edilemeyecek kadar gerçektir.
kombassan,yimpaş olayları bunlara sadece iki örnektir.mütedeyyin insanları dolandırarak milyarlarca mark ı islamiyeti sömürmek uğruna yemişlerdir.
|
Din siyasete nasıl ve kim tarafından alet ediliyor açarmısınız ... ;)
|
verdiğim örnek sadece dinin ticarete alet edilmesi hususundaydı.ancak siyasete alet edilmesi hususunu da bu örnek üzerinden devam ettirebilirim
bu kombassan ve yimpaş yöneticileri hala ellerini kollarını sallaya sallaya gezebiliyorlar.hükümet istese bunları cezaevine tıkıp paraları bunlardan tahsis edemezmiydi.
valla cem uzan ı yerle bir eden hükümet bunlara üflese yıkılırdı.ama bunu yapmadı.niye diye soruyorum sizlere?
|
Yani burada diyorsunuz ki Ak Parti hükümeti "Yeşil sermayeye" farklı muamelede bulunuyor. Doğrumu anlamışım ..?
|
evet doğru anlamışsınız.tabii bu benim kanaatim.ayrıca bu işten zarar gören birinci dereceden akrabalarım var.o yüzden olayı ayrıntılı olarak biliyorum.sermaye piyasası kurulunun iki tane maddesi değiştirilse kombassan ve yimpaş ın tüm mallarına el konabilir.uzan olayında olduğu gibi tüm para ödenmez belki ama,en azından para bu hırsızların elinde kalacağına devlet alabildiğini alır ve ödemeleri yapar.
sayın
lugat tam anlamıyla saçmalamışsınız.güçler ayrılığı diyorsunuz.hükümet istediğini mahkum edemez falan filan.atv-sabah a nasıl el koydu hükümet.bu el koyma olayının hukuka aykırı olduğu yönünde karar çıkmasına rağmen hükümet yine de atv sabah ı satışa çıkardı.demek ki hükümet istediği zaman istediğine muktedir olabiliyormuş.güzel kardeşim ben burda kuru kuruya muhalefet etmiyorum.yıllarca tuvalet temizleyip en ağır işlerde çalışan insanların biriktirdiği,memleketine kesin dönüş yapabilmesi için gerekli olan paralarını çaldılar.hem de camilerden.
bunun suçlusu hükümet değildir.suçlu,bu din taciri hırsızlardır.ama hükümetin bu insanlara sahip çıkması gerekir.buna rağmen geçen sene gördükki,yimpaş yönetim kurulu başkanı dursun uyar,kırmızı bültenle aranmasına rağmen akpartili bakanların da katıldığı bir cenaze töreninde bulunabiliyor.bu kabul edilebilir birşey değildir.
sayın
cartman eğer yanlış anlamıyorsam halkın bu parayı kendisinin almasını öneriyorsunuz.nasıl alacak.gidip kombassan binasını havaya mı uçuracak.nasıl?burası hukuk devleti.yargı önündeki yasaya bakar.yasalara ters bir durum yoksa hiç bir şey yapamaz.yasama yeni yasa çıkaracakki,yargı bunların hakkından gelebilsin.