Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-29-2008, 14:52   #15
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart B.Coşkun İslam'dan Memnun Değil
Alıntı:
sayın lugat tam anlamıyla saçmalamışsınız.güçler ayrılığı diyorsunuz.hükümet istediğini mahkum edemez falan filan.atv-sabah a nasıl el koydu hükümet.bu el koyma olayının hukuka aykırı olduğu yönünde karar çıkmasına rağmen hükümet yine de atv sabah ı satışa çıkardı.demek ki hükümet istediği zaman istediğine muktedir olabiliyormuş.güzel kardeşim ben burda kuru kuruya muhalefet etmiyorum.yıllarca tuvalet temizleyip en ağır işlerde çalışan insanların biriktirdiği,memleketine kesin dönüş yapabilmesi için gerekli olan paralarını çaldılar.hem de camilerden.

Saçmalayanlar genelde durumu kurtarmak için karşısındakine saçmalık isnad eder.

Hukuka aykırı olduğu halde bu ülkede hiçbir şey yapılamaz. Atv'nin satımıyla ilgili karar olsa olsa Danıştay kararı danışma niteliğindedir. Görüş almak zorunlu, uygulamak ihtiyaridir. Bakınız idare hukuku dersine giriş, kemal gözler, danıştayın istişari görevleri.

Ayrıca kanalı "hükümet" almaz. Hükümet kamu tüzel kişisidir. Yayım kurumu edinmesi yasaktır.

Sen kuru kuruya muhalafet etmiyorsun. Doğru. Çünkü sen muhalefet ediyorsun demek muhalefet kelimesine hakaret olur. Boş keseden, işkembe i kübrada sallıyorsun.

Alıntı:
bunun suçlusu hükümet değildir.suçlu,bu din taciri hırsızlardır.ama hükümetin bu insanlara sahip çıkması gerekir.buna rağmen geçen sene gördükki,yimpaş yönetim kurulu başkanı dursun uyar,kırmızı bültenle aranmasına rağmen akpartili bakanların da katıldığı bir cenaze töreninde bulunabiliyor.bu kabul edilebilir birşey değildir.

Eğer onlarca dava açılmış da yargı yimpaşı suçlu bulmuyorsa senin o 1400 avrupalarında kalmış kafanın söylediği gibi bir bakan "olmaz ben tutar kolundan hapse atarım 8)" diyemez. Sizin Bahçeli belki der ama bizim bakanlarımız güçler ayrımının farkında. Bakanların senin sandığın gibi cenaze törenlerinde sağında solunda bulunan suçluları (kime göre suçluysa) yakalamak gibi bir görevi yok. Ben siyasal partiler kanununu Anayasayı okudum hiç görmedim şahsen.

Ne kadar komik olduğunu farkediyorsun değil mi? Demek ki Mhp iktidar olsa tüm dünya halimize gülecek.

Var mı sorun ? 8)