Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-29-2008, 14:56   #98
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Çarşı'nın fesh edilmesini protesto ediyorum
Alıntı:
Güzel kardeşim , bir ideoloji bile içinde bu kadar geniş anlamlar taşımayı başaramaz bu kadar etkili ve söylem mekanizması bir tehdit unsuru haline gelmesi sanırım kacınılmaz , var olma ve hayatı bütün boyutları ile çarşı alanına sıkıştırma zihinlerin büsbütün bu noktayı nazara alıp insan hayatının dört bir yanını sarması , kısacık bir ömürde değmeyecek kadar teslimiyeti barındırması kusura bakma benim acımdan zaman ile despot ve bencil ve farklılıklara karşı düşman üretme carkına erer , futbolu zevk ve başarı kıstasında hatta klişenin dışında farklı mecralara sürüklenmesi benim nazarımda pek mantiki bir gelişme olamazdı , bir arada yaşamamızın yanında birbirimizi ayrıştıracak fitne tohumlarına fırsat veren her oluşumun karşısında hep beraber durmak gerekir , sanal ve gereksiz her duygu ve organizasyon ile bellek erozyonlarına fırsat vermeyelim , senin sayende az biraz beşiktaşlı oldum bak sevgilerimle
Sn Yalçın ... Beşiktaş'lılık benim için çok farklı anlamlar taşıdığından , bu konu hakkında çok farklı hislere sahip olduğumdan ve bunuda anlayamayacağınızı bildiğimden bu konu hakkında size birşey demeyeceğim. Yanlış anlamayın sakın , demek sitediğim şey ; bu yoğun sevginin nedenini açıklayamam size , açıklanmaz birşey.
Evet saçma gelebilir , mantıksız gelebilir banada öyle geliyor ama bu tutkunun nedeni yok ... AŞKIMIZ RENKLERE...
Sizede ufaktan aşılayabildiysem Beşiktaş'lılığı ne mutlu bana. Belki birgün beraber maça bile gideriz , işte o zaman aynı frekansa geçeriz büyük ihtimalle.

Allahım bana Beşiktaş'lılığı nasip ettiğin için şükrederim ...

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla