Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-29-2008, 15:32   #19
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart B.Coşkun İslam'dan Memnun Değil
Alıntı:
kardeşim sen ne dediğinin farkındamısın?idare mahkemesi senin yaptığın hukuka aykırı diyor.sen bunu sadece danışmanlık olarak algılayıp keyfi hareket edebilirsin diyorsun

Bir de sen ne dediğinin fakına varsan inan çok güleceksin kendine.

Beğenmiyorsan anayasa mahkemesine dava aç 8) Hukukun üstünlüğü diyorum, mahkeme kararlarına idarenin uymama keyfiyeti yoktur diyorum. Bu olsa olsa danıştayın iştişari görüşüdür diyorum, beğenmiyorsan danıştay kanununu anayasa mahkemesine götürürsün diyorum. Bir daha böyle acemilik yapma diyorum. ;)

Alıntı:
o zaman danıştayın yök başkanının başörtüsü hususunda rektörlere yolladığı genelgeyi iptal etmesini danışma olarak algılayıpta niye keyfi hareket edip başörtülü kızların üniversiteye girmelerine destek vermediniz.sus pus oldunuz yasak tekrar başladığında.o zaman da böyle aslan kesilseydiniz yaaa.

Anladım, venüslüsün. Hemşerilerin var burda yabancılık çekmezsin korkma.

Alıntı:
hukukun boşluklarından faydalanarak binlerce insanı dolandıran alçaklar,hukuk suçlu bulmadığı için serbestçe dolanabilir diyorsun.eğer sen yasayı çıkartmazsan yargı keyfi olarak o adamı mahkum edemez.pardon ama eğer akparti senin gibi zihniyetlerden oluşuyorsa yandık ki ne yandık.yazıklar olsun sana.

Ben de sana bir zihniyetin olduğunu söylerdim ama iki yalan bir doğru etmez ki.

Hukukun boşlukları değil. Sözleşmeler tarafların kanunudur. Hakim sözleşmeye bakar ve kararını o yönde verir. Sözleşmeyle kandırılan tarafların hak iddaa etmesi çoğu zaman mümkün değil. Ortada cebir yok, hile yok, hata yoksa. Varsa mahkeme kararını bu yönde verir. Hala vermemişse mahkemenin kararını beğenmesek de uymak durumundayız. Herkes uymak durumunda.

Arkadaş vicdan demiş. Ama beni komik tezleriyle oyalarken çaldığı zamanıma hiç acımıyor. Vicdansız.

Alıntı:
bakın burda mağdurlarında çok büyük yanlışlıkları var.çoğu zaten ilkokul mezunu.cahil,saf anadolu insanıALLAH,PEYGAMBER,DİN İMAN dendiğinde değil parasını canını verirler.LUGAT kullanıcı adlı şahıs bunları nasıl maruz görebiliyor.hayret ediyorum doğrusu.bişe yapamıyorsanda en azından yanlışı savunmayacaksın.

Basitliğe basitlik katıyorsun, aferin.

"Hükümet niye adamları gördüğü yerde yakalamıyor." diyen fikir katili cahilleri mazur görmek akıla, vicdana, basirete karşı haksızlıktır.

Kimse kandıranları savunduğumu söyleyemez, olaya ayaklarıyla yorum yapanlar hariç. 8)